Хочете здивувати свої гостей смачним та оригінальним варенням? Тоді подайте їм яблучно-м’ятний делікатес.
Що потрібно для м’ятно-яблучного варення:
- 1,5 кг яблук;
- 4 лимона;
- 3-4 гілочки м’яти;
- 0,6 л води;
- 1 кг цукру.
Як приготувати м’ятно-яблучне варення?
- Залийте лимони кип’ятком та залиште їх у воді на п’ять хвилин. Наріжте невеликими шматочками та видаліть насіння. В оригінальному рецепті шкірку лимона залишають. Проте, якщо вам не до смаку гіркота, яку додає страві цедра, вкиньте лише м’якоть.
- Яблука (краще твердіших сортів) очистіть від шкірки та серцевинки. Поріжте на шматочки.
- Лимони залийте водою та варіть протягом 10 хвилин.
- Додайте до лимонів яблука та цукор, варіть ще протягом 30 хвилин.
- Вкиньте в каструлю гілочки м’яти та варіть ще 5 хвилин.
- Вийміть м’яту, а варення закатайте у стерильні банки.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Син не підняв телефона – і втратив маму назавжди
1 Грудня 2025
Любов справді сильніша за образи
17 Червня 2025
Як Волинь підтримує сім'ї з дітьми
29 Травня 2025
Як моя кума свого чоловіка до сім’ї повертала
28 Квітня 2025
Так усім догоджала, що потім ворогом стала
18 Лютого 2025
«Ми так тебе чекали, тату»
12 Лютого 2025
Не завжди дочка добріша від невістки…
24 Грудня 2024
А для рідної матері в домі місця не знайшлося
18 Грудня 2024
«Так боюся, що вмру – а ніхто й не знатиме…»
18 Грудня 2024
Реклама





