Поради

Як зварити м’ятно-яблучне варення?

Як зварити м’ятно-яблучне варення?

Хочете здивувати свої гостей смачним та оригінальним варенням? Тоді подайте їм яблучно-м’ятний делікатес.

 

Що потрібно для м’ятно-яблучного варення:

  • 1,5 кг яблук;
  • 4 лимона;
  • 3-4 гілочки м’яти;
  • 0,6 л води;
  • 1 кг цукру.

 

Як приготувати м’ятно-яблучне варення?

  • Залийте лимони кип’ятком та залиште їх у воді на п’ять хвилин. Наріжте невеликими шматочками та видаліть насіння. В оригінальному рецепті шкірку лимона залишають. Проте, якщо вам не до смаку гіркота, яку додає страві цедра, вкиньте лише м’якоть.
  • Яблука (краще твердіших сортів) очистіть від шкірки та серцевинки. Поріжте на шматочки.
  • Лимони залийте водою та варіть протягом 10 хвилин.
  • Додайте до лимонів яблука та цукор, варіть ще протягом 30 хвилин.
  • Вкиньте в каструлю гілочки м’яти та варіть ще 5 хвилин.
  • Вийміть м’яту, а варення закатайте у стерильні банки.

Смачного!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я
В тему