Поради

Хто може навести порчу

Хто може навести порчу

Порча – шкідливий магічний вплив на людину з метою завдати серйозної шкоди.

Для її наведення використовуються спеціальні атрибути та ритуали, які акумулюють негативну енергію, здатну придушити життєві сили людини.

Залежно від того, на що спрямована порча, людина може відчувати різні симптоми і стану: від слабкості і безсилля до невдач у справах і навіть смерті. На відміну від пристріту, порчу накласти досить складно, тому що для проведення обряду необхідні не тільки спеціальні знання, а й сильна енергетика. Саме тому в більшості випадків люди звертаються за допомогою до чорних магів.

Порча може бути накладена на будь-яку сферу життя людини, але найбільш часто зустрічаються обряди на здоров'я і невдачі в фінансових справах, а найбільш згубними вважаються порча на смерть і любовний приворот.

Про ознаки псування і способи її розпізнати пишуть багато. Але також важливо розуміти, хто і навіщо може провести цей обряд. Вкрай рідко порчу може навести починаюча відьма, яка пробує свої можливості на неприємних їй оточуючих, а ви випадково опинитеся таким. Найчастіше порчу наводять невипадкові люди, а хтось із близького оточення: родичі, колеги, подруги. Причиною цього буває заздрість або спроба вирішити власні проблеми за чужий рахунок.

Іноді зробити обряд люди намагаються самостійно, почитавши статті в інтернеті або купивши книги. Поширеним варіантом в побуті є наведення порчі через підклад (заговорений предмет), який вам можуть як таємно підкинути, так і подарувати. Тому варто бути уважнішими до людей, які вхожі в ваш дім.

Але все-таки найчастіше замовники звертаються до езотерика, що пропонує подібні послуги. І тут може бути безліч варіантів: від циганок і початківців магів, які оцінюють свої послуги не занадто дорого, до фахівців, які працюють за великий гонорар, але дають гарантії.

«Робота» сильних магів дає про себе знати швидко, але зняти таку порчу вкрай непросто. У ряді випадків доводиться шукати більш сильного мага або за великі гроші звертатися до того, хто навів порчу, щоб був проведений ритуал, який скасовує дію «темних сил» на людину. Незалежно від того, хто фізично проводив обряд, замовнику порчі варто враховувати, що за це піде важка розплата. Мало того, що сам він порушить власну енергетичну захист і отримає «чорну мітку» в карму, але розплачуватися за проведений ритуал будуть кілька наступних поколінь його родини.

Уникайте вирішення проблем за допомогою чорної магії, бережіть себе і близьких.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, психологія, цікаво знати
В тему

Останні матеріали