19 Лютого 2023
Новини

Психолог Сатья Дас побив росіянку з онкологією: його виправдання викликали ще більший скандал

Психолог Сатья Дас побив росіянку з онкологією: його виправдання викликали ще більший скандал

російський блогер і «жіночий» психолог Сатья Дас, який народився у Дніпрі, але будує кар'єру у рф, не так давно побив жінку її ж сумкою. Виявилося, клієнтка, яка прийшла до нього на семінар по допомогу, може бути серйозно хвора.

Як пишуть росЗМІ, у жінки може бути пухлина мозку. У своїх соціальних мережах вона скаржилася, що боїться не дожити до літа. Судячи з усього, вона була дуже стривожена, а тому вирішила звернутися по допомогу до розрекламованого психолога. Але замість цього отримала сумкою по голові.

Сам Сатья Дас вже безглуздо виправдався, відео з його коментарем про ситуацію вже з'явилося в мережі. Він заявив, що "всі люди". Так званий психолог навіть не намагався попросити вибачення у жінки і лише зазначив, що у нього "не тримається планочка".

"Ну так, звичайно, всі ми люди. Я теж, як виявилося, людина... Не знаю, що вам і сказати... Ви всі різні, я різний, всі люди приходить зі своїми запитами, потрібно під кожного підлаштуватися. Іноді бувають такі винятки, коли людина не може підлаштуватися. Не буду виправдовуватися, можливо, я інтуїтивно став захищати свою улюблену публіку, а охорона не встигла, "планочка" у мене не сильно тримається, як виявилося. Але ми зробили висновки... ", - з посмішкою і єхидством заявив Дас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: росія, Світ, скандал, психологія
В тему