Поради

Ознаки, що чоловік зраджує: пояснення сексолога

Ознаки, що чоловік зраджує: пояснення сексолога

Сексологиня Олександра Міллер розповіла, за якими ознаками можна вичислити подружню зраду чоловіка.

  • «Поведінка партнера, який зраджує, може себе видавати надмірною відчуженістю, або навпаки про людське око, але те, що вона зміниться – безсумнівно, особливо якщо секс на стороні яскравий і дає масу потужних емоцій», - поділилася міркуваннями сексологиня.
  • Також зрадник може відрізнятися підвищеною нервозністю, бо він постійно ризикує «попастися».
  • Спеціалістка рекомендує звернути увагу на телефон чоловіка. Якщо на ньому стоїть пароль, хоча раніше його не було, то це виразна ознака. Можливо, що партнер завів другий телефон.
  • У тому числі може змінитися зовнішній вигляд обранця. Наприклад, він покращав і почав доглядати за собою, щоб вразити коханку.

«Спробуйте відкрито поговорити без претензій, можливо, це всього лише скороминущий зв’язок, який виник через сімейну нудьгу. І ви зможете все виправити, адже якщо вам зраджують фізично – це не означає, що буде розлучення. На одному сексі не будуються відносини. Якщо немає більш глибокої душевної близькості, коханки і коханці – це всього лише заглушки в сімейних гніздах. Викинути їх з життя можна за допомогою мудрості, чуйності і цілеспрямованих дій», - каже сексологиня.

Вона також зазначила, що в зрадах не завжди винен той, хто на них зважився. Тому слід добре проаналізувати відносини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, шлюб, секс, сексолог, чоловіки
В тему