Поради

Як зраджують чоловіки різних знаків Зодіаку

Як зраджують чоловіки різних знаків Зодіаку

Поговорімо про найстрашніший в дівочому світі проступок – зраду. Ось як зраджують чоловіки різних знаків зодіаку і чи намагаються вони після цього реабілітуватися.

Овен

Зраджує частіше, ніж ходить на роботу, і при цьому свою невірність навіть не особливо приховує. Темперамент у нього, бачте, вогненний. Зате коли у самого ріжки виростають – злиться до посиніння і розриває стосунки. А потрібно було всього лише дивитися в одну сторону - в ту, в яку партнер вкаже.

Телець

Телець не зраджує, тому що в цьому сенсу немає: когось шукати, охмуряти, тілом рухати туди-сюди. Тельцю навіть з дому щось виходити не хочеться. Якщо він раптом захоче чогось інтимного, то у дружини попросить, або перехочеться, якщо дружина накаже.

Близнюки

У словниковому запасі у Близнюків слова «зрада» взагалі немає, тому що це ж секс, нічого особистого. Тому Близнюки зраджують направо і наліво, але партнера свого люблять до втрати пульсу. А виправити дволикого складніше, ніж ракету голими руками побудувати. Ну, зате з ним весело.

Рак

Рак просто так ніколи не зраджує. Зрада - це вам не якийсь імпульс, це чітка, до подробиць спланована тактика, яка точно повинна принести перемогу. І при цьому ще - щоб друга половинка про це не дізналася. Якщо попався занадто цілеспрямований Рак, то до ліжка він добереться, якщо немає - здметься ще на етапі планування.

Лев

Знаєте, не царська це справа, на всяких свинопасок гроші витрачати. Лев краще крутий вечір своїй єдиній влаштує, щоб отримати феєричний секс, а інші можуть дивитися і заздрити.

Діва

Діва зраджує так, що ти ніколи і не дізнаєшся. Просто він в цьому настільки геніальний, що може підпільні майстер-класи давати і отримувати за це кругленькі суми. Так що якщо Діва сам у пориві люті тобі в цьому не зізнався, рогатою ти будеш ходити до сивин.

Терези

Терези не мають наміру все життя проспати в одному ліжку з одним партнером, тому зазвичай у них відразу кілька інтрижок на стороні - тут їм не тільки секс, але ще і пригод до купи. Шифруються вони, звичайно, погано, тому і скачуть з одних відносин в інші зі швидкістю світла.

Скорпіон

Ми б сказали, що Скорпіон не зраджує, але ви б нам не повірили, правда? І правильно - говорить він це на кожному кроці, але не факт, що інформація ця достовірна. Тим більше, що закохується він по десять разів на день.

Стрілець

Зраджує Стрілець навіть тоді, коли не хоче, коли нема ні часу, ні сил. Тому заводити стосунки з цим красенем, якщо ти не мазохістка, можна на декілька днів - потім доведеться в чужих ліжках шукати.

Козеріг

Упевнений, що зради зміцнюють відносини, тому зраджувати починає на першому ж тижні - щоб до першої річниці зв'язок гранітним став, мабуть. Єдиний плюс - після того, як сходить наліво, відчуває себе винним у всіх смертних гріхах - а це важливо, тут з нього можна вибити не тільки нову шубку.

Водолій

Водолій зрадить тільки під страхом смерті! Він за свою кохану так чіпляється, що не відтягнеш. Любити і тіло, і мозок своєї партнерки він буде до тих пір, поки та дихає. Загалом, міцно, страшно і на все життя.

Риби

Не зізнається у скоєному навіть під страхом смерті! Його можна скільки завгодно разів застукати десь з кимось, але кожен раз він стільки локшини намотає на вушка, що адекватна оцінка реальності відключається. Точно магія!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, гороскоп, поради астролога
В тему

Останні матеріали