10 Травня 2024
Новини

У Броварах «місцевий авторитет» плював у поліціянтів та погрожував зброєю

У Броварах «місцевий авторитет» плював у поліціянтів та погрожував зброєю

У Броварах чоловік кидався на поліціянтів та погрожував їм зброєю, його затримали.

У мережі пишуть, що йдеться про кримінального авторитета Віктора Журавля, який нібито взяв «під особистий контроль» місцеву територіальну оборону. Про затримання розповіла пресслужба поліції.

За даними слідства, ввечері 8 травня нетверезий 50-річний чоловік вчиняв хуліганство у закладі. Коли поліціянти прибули на виклик, той продовжив вчиняти хуліганські дії, став кидатись на правоохоронців, врешті дістав зброю та погрожував їм.

Чоловіка затримали та вилучили в нього зброю. Слідчі оголосили йому підозри за ч. 3 ст. 296, ч. 1,2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, найближчим часом суд обере затриманому запобіжний захід.

Правоохоронці уточнили, що фігурант — раніше судимий місцевий мешканець, але не назвали його ім’я.

Низка медіа та Telegram-каналів пишуть, що затриманим виявився місцевий кримінальний авторитет Віктор Журавель, відомий тим, що взяв «під особистий контроль» місцеву територіальну оборону Броварів.

У мережі з’явилося відео, де видно, як чоловік, візуально схожий на Віктора Журавля, лається та плює в поліціянтів, а потім дістає зброю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, поліція, затримання
В тему