Поради

Від чого залежить щастя у шлюбі і коли краще зачинати дитину?

Від чого залежить щастя у шлюбі і коли краще зачинати дитину?

Це питання ось уже 40 років досліджує лучанин Олександр Висоцький. Ба більше – шляхом математичних розрахунків він навчився визначати, чи підходять наречені одне одному, через що в них можуть виникати конфлікти, а в чому пануватиме цілковита гармонія. Бо, виявляється, щастя в коханні залежить від того, наскільки в чоловіка та дружини схожі біоритми – емоційні, інтелектуальні та фізичні.

Про це йдеться у газеті «Твій вибір».

Олександре Леонідовичу, чи багато вам зустрічалося подружніх пар із максимальним ступенем сумісності відразу трьох типів біоритмів?

– Приблизно одна сімейна пара з десяти може похвалитися сумісністю за трьома біоритмами. Тому й розпадається в Україні кожен другий шлюб. На мою думку, цю тенденцію можна було змінити, якби майбутні чоловік та дружина враховували схожість своїх біоритмів. Тим паче, що знайти свою ідеальну пару не так уже й складно, позаяк кожна десята людина має сумісні з нами біоритми.

Серед українських зірок які подружні пари максимально сумісні, а які навпаки?

– Взагалі не сходяться за біоритмами «перша ракетка» України, тенісистка Еліна Світоліна та її чоловік, тенісист із Франції Гаель Монфіс. Зірки шоубізу Настя Каменських та Олексій Потапенко мають усього 43 відсотки сумісності. Це дуже низький показник. Із попередньою дружиною в Потапа все було значно краще, хоча і той шлюб розпався. Дуже високий – 81 відсоток – сумісності емоційних, інтелектуальних і фізичних біоритмів мають Олег Винник і його дружина Таїсія Сватко (сценічний псевдо – Таюне). Проте рекордсменами з показником у 88 процентів сумісності біоритмів стали Олег Блохін та Ірина Дерюгіна. Вони прожили у шлюбі 21 рік і, якби не зрада Блохіна й не гординя2 Дерюгіної, могли би й досі бути разом.

Кажуть, за кожним великим політиком стоїть його дружина. Як би ви охарактеризували шлюби, наприклад, президентів України?

– За хронологією розпочнімо з Леоніда Кравчука і його дружини Антоніни. Сумісність біоритмів інтелектуальних – 30 процентів, емоційних – пів відсотка, фізичних – 92. Середній процент – 41, низький. Леонід і Людмила Кучми: інтелектуальний – 50, емоційний – 70, фізичний – 92 проценти сумісності. Середній показник – 71: дуже добре.  Віктор і Катерина Ющенки: інтелектуальна сумісність – 78, емоційна – 48, фізична – 83, середній відсоток – 70: теж добре. У подружжя Януковичів інтелектуальна сумісність – один відсоток, фізична – вісім і лише емоційна – 88, середній показник – 32. У Петра й Марини Порошенків сумісність біоритмів іще нижча – 16 процентів: інтелектуальна – 22, емоційна – 18, фізична – 8. Але справжнім шоком стала для мене сумісність подружжя Зеленських – усього 7 відсотків: інтелектуальні біоритми в них схожі на 15, емоційні – на три, а фізичні – всього на 2 відсотки.

Але, попри це, Зеленські у шлюбі 17 років, а Порошенки майже 40. Тобто не все в житті визначається біоритмами?

– Звичайно! На стосунки чоловіка та жінки впливають дуже багато чинників – психологічних, соціальних, нумерологічних, астрологічних.

Але наведу й інший приклад – із власного досвіду. Знайомий усе не міг підібрати собі пару для одруження. Я вирахував, жінка з якою датою народження підійде йому ідеально. На сайті знайомств чоловік підібрав оптимальну кандидатуру. Пішов у кафе познайомитися з цією жінкою. І після двогодинної розмови вони пішли до РАЦСу подавати заяву, настільки цим людям було комфортно разом.

До речі, ви ще й досліджуєте рух небесних світил Сонячної системи?

– Так, я цікавлюся практичною астрологією, хоча колись скептично до цього ставився. Зокрема – досліджую, як небесні світила впливають на формування ДНК людини, як це потім відображається на характері, здібностях, навіть долі. Щоб мати повну картину, для кожної конкретної особи складаю натальну  карту. Тобто фіксую, як розташовувалися планети стосовно цієї людини в ті хвилини й години, коли вона народжувалася.

А для чого це знати?

– Щоб краще себе розуміти. Бо натальна карта для людини – це як заводські налаштування для обладнання. Коли їх знаєш, можеш найбільш ефективно використовувати. Адже насправді майже всі ми дуже мало про себе знаємо, а те, що знаємо, нерідко помилкове. Тож коли людина побачить, якою вона прийшла в цей світ, можливо, знайде своє покликання, краще зрозуміє своє минуле і правильно формуватиме своє майбутнє.

Де ще можна використовувати знання з астрології та біоритміки?

– Насправді сфери дуже різні. От буває, одні бізнес-партнери десятиліттями успішно працюють, а інші за декілька років посварилися й розбіглися. Однією з причин може бути несумісність їхніх біоритмів, що відображається в різних підходах до бізнесу. Приміром, один із партнерів хоче працювати швидко, ризиковано і з якнайшвидшим прибутком, а інший – обережно, поступово і не женеться за надприбутками. Якби вони завчасно знали про свою несумісність, то би не починали справи, яка була приречена на провал.

Шляхом визначень сумісності біоритмів можна формувати цілі колективи. До прикладу – класи у школах. Адже, коли діти мають високий ступінь сумісності між собою та вчителем, навчатися їм буде легко, цікаво, результативно. А то, бувало, прийде до мене класна керівничка і жаліється: не може знайти спільної мови з учнями. Я дослідив дати народження дітей цього класу і зрозумів: у них із класною керівничкою зовсім не сходяться біоритми.

Якось ви сказали, що кохати можна кого завгодно, як завгодно і скільки завгодно, але жити, одружуватися, а тим більше народжувати дітей краще із сумісним партнером! Тобто сумісність батьків впливає на дитину?

– Не секрет, що від великого кохання народжуються здорові, розумні й талановиті діти. А потім ці діти, як правило, знаходять собі партнерів із такою ж сумісністю, яка була в батьків. Ось чому я вважаю за доцільно вираховувати найсприятливіший момент для зачаття.

Як це зробити?

– Мої поради прості. Перше, що має бути, – фізичне та психічне здоров’я батьків: необхідно очистити організм від алкоголю та негативних емоцій. Далі треба знайти сумісного партнера. І третій крок – вибрати момент максимального підйому біоритмів в обох батьків. Такі дні трапляються кілька разів на рік.

У мене, до речі, є задум співпрацювати із загсами: за датою народження молодят підшуковувати пари із максимальною сумісністю. А коли вони  захочуть мати дітей, я би складав їм на кожні три місяці діаграму, яка показує пік біоритмів батьків. Таким чином майбутня дитина сповна отримала б усе найкраще від мами з татом.

Ви також радите враховувати біоритми для вдалого штучного запліднення?

– Так, аби процедура зачаття була успішною, проводити її потрібно на піку біоритмів чоловіка та жінки. Також варто пам’ятати: якщо в подружжя конфлікт біоритмів і біологічний матеріал узято у чоловіка, який є несумісним партнером, – то результат із великою ймовірністю буде негативний. Окрім того, на успішність зачаття впливають стан здоров’я подружжя, спадковість, екологія тощо.

А у вас є реальні приклади, коли батьки з великим відсотком сумісності зачинали дитину в пік своїх біоритмів і в них потім народжувалася дитина з особливими здібностями?

– Так, у Луцьку я маю два такі подружжя. Одна пара виховує дівчинку – гарну, здорову. Але казати про якісь особливі здібності цієї дитини ще надто рано, бо їй лише три роки, а батьки не хочуть перевантажувати дитину в такому віці всілякими гуртками. Хоча я вважаю: народження дитини без жодних вад розвитку – це вже чудовий результат.

А ще одне подружжя врахувало біоритми для зачаття другої дитини. І мама каже: старший син і молодша донька – це двоє абсолютно різних дітей, а про свою маленьку дочку каже: «Це не дитина, а дар Божий!»

Тому моя мрія – не лише допомагати людям підбирати собі половинку для щасливого шлюбу. Я хочу завдяки знанням про біоритми поліпшувати генофонд українців. Тим паче, що це не вимагає якихось додаткових коштів чи  надзусиль. Треба лише максимально використати ті ресурси, якими наділила нас природа. Ну, а ті читачі, які готові для таких експериментів, можуть писати мені на електронну пошту alex@caliostro.com

Хоча відразу попередимо: на 100-відсотковий успіх розраховувати не варто, але надіятися треба обов’язково.

Спілкувалася Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, шлюб, діти, луцьк
В тему

Останні матеріали