10 Листопада 2017
Новини

«Секс у великому місті» не зніматимуть через скандал

«Секс у великому місті» не зніматимуть через скандал

На жаль, продовження улюбленого тисячами жінок серіалу «Секс у великому місті» не зніматимуть через скандал із виконавицею ролі Саманти.

Кім Кетрол, яка грала роль Саманти, категорично відмовилася брати участь у зйомках продовження фільму. Причин для цього рішення у зірки назбиралося багато – вона зізналася, що не має дітей через перенавантаження і виснаження під час зйомок фільму, а колеги по серіалу ніколи не були її подругами.

Через її відмову Сара Джессіка Паркер поконфліктувала із Кетролл, але при цьому зберегла хороші стосунки з іншими зірками серіалу. Так, із Синтією Ніксон, виконавицею ролі Керрі, вони були подругами в серіалі і залишилися подругами у житті. Нещодавно їх помітили на одному зі світських раутів. Режисер і сценарист «Сексу у великому місті» влаштував показ прем’єри свого нового проекту. На заході обидві зірки охоче позували папараці, обіймаючись одна із одною.

Як раніше повідомляли різні західні ЗМІ, команда «Сексу у великому місті» вже була готова почати зйомки продовження, однак категоричні вимоги виконавиці ролі Саманти призвели до закриття проекту. Паркер публічно висловила своє невдоволення поведінкою Кім, а також повідомила, що вже був написаний сценарій до фільму, проте Кетролл заперечує свою провину і існування хоч якогось сценарію. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему