Поради

Як кокосова олія допоможе схуднути

Як кокосова олія допоможе схуднути

Навіть під час дієти відмовлятися від жирів повністю не можна. Інша справа, якими мають бути ці жири, щоб не тільки не залишити на ваших боках непотрібні складки, але і допомогти процесу схуднення. Одним з таких «жирів-помічників» є кокосова олія.

Про те, як вона допомагає схуднути без шкоди для здоров'я, читайте в цій статті.

Розщеплює жирові клітини

Особливо під «обстріл» потрапляють жирові відкладення, що зібралися в області живота. Чудова новина, чи не так?

Має термогенний ефект

Простіше кажучи, коли ви вживаєте кокосову олію, організму доводиться спалювати набагато більше енергії для її переробки, ніж отримує з продукту, отже, калорій теж витрачається більше.

Нормалізує інсулін

Запобігає різкому стрибку цукру в крові, а потім його падінню, а це означає, що у вас не буде бажання закинути в себе щось солодке і калорійне.

Забезпечує відчуття ситості

Після вживання кокосової олії ви не страждаєте від голоду. А печінка починає синтезувати кетони, що мають ефект зниження апетиту. Голоду не відчуваєте, апетит знижений – ідеально для схуднення!

Очищає травний тракт

Допомагає натуральному процесу детоксикації, що в свою чергу сприяє схудненню.

Вживати кокосову олію можна по-різному: готувати на ній, додавати в смузі і випічку, а можна спробувати їсти просто так. Норма для дорослої людини становить 3 столові ложки в день. Починати краще з маленьких порцій, вибравши правильну кокосову олію: органічну і не гідрогенізовану.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Харчування і дієти, схуднення, здоровий спосіб життя
В тему