Поради

Як посилити жіночий оргазм?

Як посилити жіночий оргазм?

Якщо наявність сексу в житті жінки дозволяє їй бути повноцінною в очах суспільства, то наявність оргазму – дозволяє їй бути повноцінною у власних очах. Це ключовий фактор, що визначає майбутнє стосунків чоловіка і жінки. Але, в той же час, великий відсоток жінок досі задається питанням, як навчитися отримувати оргазм.

Ми визначилися, що це все-таки важливо, давайте поговоримо про те, як посилити жіночий оргазм або зробити так, аби він взагалі з'явився.

Психологія оргазму

Оргазм – це найвища точка збудження в сексі, яка досягається при правильному фізичному і психологічному стимулюванні.

Для початку, відразу підкреслимо той факт, що у оргазму завжди 2 складові:

  • Психологічне збудження.
  • Фізичне збудження, за яке відповідає техніка сексу.

Обійтися чимось одним не вдасться. Саме тому вважається, що саме в ліжку виявляються проблеми у відносинах партнерів. Психологія оргазму полягає в отриманні безумовного задоволення один від одного.

Як починається процес? Бажання близькості з іншою людиною зароджується в психології, починаючись зі схвалення, потім виникає симпатія, а потім – сильне бажання. Тобто секс починається з голови, висловлюючись буквально. Це призводить до етапу фізичного збудження і далі справа за технікою.

Види оргазму

Жінкам, які не можуть під час сексу отримати те максимальне задоволення, важливо знати, що існує безліч чутливих точок, і оргазм буває різний: вагінальний, кліторальний і матковий. Залежить від того, яка зона стимулюється.

Точка G, в яку багато хто вирішив не вірити, як в міф, має конкретну адресу. По-перше, це визнана гінекологією зона, розташована на передній стінці піхви, на глибині всього лише 3-5 см. Зараз ті, хто хвилювався через скромні розміри члена партнера, можуть видихнути.

Особливість точки G полягає у тому, що її діаметр становить не більше 1-1,5 см. Це маленьке ущільнення тканини, яке відчутне тільки в дуже збудженому стані жінки. Саме вона дарує дуже сильний оргазм.

Види жіночого оргазму
Види жіночого оргазму

3 поради для пошуку точки G:

  • вперше робіть це пальцями, так можна точно координувати рухи, не пропускаючи кожен міліметр піхви;
  • перед початком вивчення тіла необхідно довести себе до збудження. Розпочніть пошуки без партнера, зробіть все, як ви любите – приємна музика, уявіть свого партнера, будь-яка фантазія, яка збуджує ваш розум. Потім почніть масажувати клітор, кліторальний оргазм – досягається швидше. Коли тіло буде збуджене та зволожене, можна повільно проникати в піхву середнім та безіменним пальцями. Великим в цей час продовжуйте стимулювати клітор, але не надто інтенсивно, стану глибокого збудження «має вистачити» на процес пошуків і все не закінчилося завчасно;
  • правильна техніка рухів. Точка G чутлива саме до хвилеподібних рухів, спробуйте траєкторію спіралі, але тільки в межах передньої стінки піхви.

AFE-зона – ерогенна зона переднього склепіння. Її знайти куди простіше, ніж точку G, бо її площа більша, але точні координати в сантиметрах назвати неможливо. Це зона на передній стінці вагіни, розташована практично перед шийкою матки. Звідси починається теорія про те, що розмір має значення. Якщо жінка звикла отримувати оргазм, стимулюючи цю зону, то член дійсно повинен відповідати за розміром. Тут теж хвилеподібні рухи забезпечують найкращі відчуття.

Клітор шукати не доводиться, зона дуже чутлива. Особливо ефективні кругові або поздовжні рухи. Ця зона дарує швидкий оргазм, але триває він кілька секунд, тому повної розрядки від сексу немає.

Що заважає жінці отримати оргазм?

Причини, які заважають отримати оргазм
Причини, які заважають отримати оргазм

Розглянемо топ причин:

  1. Психологічний дискомфорт. Дуже часто жінка не знає, як розслабитися під час сексу або не хоче інтиму взагалі, але все ж не відмовляє чоловіку. Частково у цьому винні такі поняття, як подружній обов'язок. Ніхто нікому нічого не винен. Інтимна близькість без власного бажання – прямий шлях до великих проблем не тільки в сексі, але і з психологічним здоров'ям.
  2. Комплекси. Жінці, невпевненій в своєму тілі або в умінні у ліжку, складно відкриватися фізично, повністю роздягатися. Думки про те, як в такій позі він намацує якусь зайву складочку на її животі, не дозволяють зосередитись на сексі. А на початку ми говорили, що інтим починається в голові, зі страхами та напругою задоволення і бути не може.
  3. Критика партнера. Чоловіки практично не враховують емоційний стан партнерки, коли вона поряд, а оргазм у жінок часто залежить від цього фактора. Коли в повсякденності модель відносин така, що жінка завжди неправа, нічого не вміє, а він весь час виправляє та робить зауваження, в сексі також буде напруження. Жінка просто в очікуванні чергового умовного стусана і відчуття власної незграбності переходить у ліжко. Якщо партнер вас пригнічує в звичайному спілкуванні, робота над вашим сексом повинна починатися ще у вертикальному положенні, аби вибудувати нормальні взаємні емоції.
  4. Мало досвіду. Не плутайте з кількістю разів. Повторювати одну й ту ж невдалу дію можна і по 4 рази в тиждень. Досвід – це пробувати щось нове. Різні пози, темп, зони для прелюдії, навіть місця. Повірте, що, наприклад, кут нахилу жінки в позі (наїзниця) може дуже сильно змінити відчуття. Тому потрібно експериментувати, щоб відчути, як досягти оргазму у вашому випадку.
  5. Партнер вас не знає. Багато жінок отримують оргазм тільки під час мастурбації. Це говорить про те, що тіло в порядку, всі ерогенні точки є і, більш того, були знайдені. З того що пік не настає саме в сексі з партнером, можна зробити висновки, що чоловік не знає ваше тіло. Завжди на старті інтимних відносин розповідайте, як ви любите, які рухи, на якій глибині. Не бійтеся направляти чоловіка під час процесу: пошепки, красиво підкажіть, інтенсивніше або тихіше рухатися. Не варто постійно коментувати, як голосовий навігатор, просто покладіть його руку, куди потрібно. Але для цього важливо спочатку самій вивчити себе, щоб знати, як отримати оргазм.
  6. Егоїзм у ліжку. Як і у всіх інших видах відносин, в сексі теж бувають егоїсти. Жінки звикли комплексувати через відсутність оргазму і вважати це своїм недоліком. Такі думки підігрівають чоловічі кометарі про фригідність. Але придивіться, чи робить у ліжку партнер щось для вашого задоволення. Чоловічий механізм збудження набагато примітивні ший, ніж жіночі оргазми, головне – досягти ерекції, отже партнерка збуджує його в цілому, у чоловіка не буде проблем з досягненням піку. Жінці недостатньо таких же примітивних рухів. Подумайте, чи стимулює партнер ваш клітор, соски, мочку вуха. Крім того, для жінки важлива емоційна підготовка. Чи говорить він, що хоче вас, що любить, що ви його саме в цю секунду шалено збуджуєте? Якщо нічого цього взагалі немає, проблема відсутності оргазму цілком зрозуміла.

Способи посилити жіночий оргазм

  1. Фізична активність, заняття спортом. Це поліпшує кровообіг та прискорює приток крові до тазової частини та статевих органів, пришвидшує збудження, посилює чутливість.
  2. Масаж. Це розігріває тіло, також прискорює кровообіг, але найголовніше – допомагає жінці налаштуватися, збудитися психологічно.
  3. Дихання. Намагайтесь глибоко гучно дихати. Насичення киснем робить відчуття яскравішими. Крім того, вас буде збуджувати звук важкого дихання,партнера також – можете не сумніватися.
  4. Ніякої мовчанки. Стимулюйте партнера розмовляти під час інтиму і також кажіть щось у відповідь. Розуміло, що говорити треба про відчуття у цю саму мить. Збудження породжує збудження, важливо чути і відчувати, що партнер на вас реагує, заводиться від того, що ви робите.
  5. Тривалі ритмічні рухи. Це стосується стимуляції ерогенних зон – соски, шия, вухо. Найпоширеніша помилка в тому, що цим частинам тіла приділяється лише кілька доторків або поцілунків, а далі йде перехід на іншу зону. І зрештою не вдається збудити жодну. Рухи мають повторюватися знову і знову, 3-5 хвилин. І лише після такої тривалості, при відсутності відчуттів, можна вважати, що саме ця ерогенна зона в жінки не чутлива.

Найкращі пози, щоб отримати оргазм

Чому поза важлива? Саме положення тіл дозволяє координувати рухи члена, визначати зону його активного тертя всередині  вагінини для стимуляції саме ключових точок та отримання потужного оргазму.

Найкращі пози для оргазма
Найкращі пози для оргазма

Топ-3 пози:

  1. Місіонерська зі щільним змиканням ніг. Коли чоловік максимально глибоко увійшов, партнерка щільно змикає ноги навколо його таза, як би притягаючи до себе. Його корпус подається трохи вперед і за допомогою зміщення ваги посилюється вплив на клітор. Це дозволяє максимально швидко відчути сильне збудження і готовність до наступної стадії на шляху до оргазму.
  2. Стіл. Партнерка лежить на столі, закинувши ноги чоловікові на плечі. Партнер входить стоячи, повністю контролює процес і може сильно заглибитися. Якийсь одяг слід залишити на дівчині, їй має бути комфортно на столі під час різких рухів.
  3. Ножиці. Чоловік лежить на спині, ноги зігнуті в колінах. Жінка сідає зверху між ніг, боком до його обличчя. Це дозволяє партнерці контролювати рух, глибину, кут і тертям об ногу партнера стимулювати клітор, що набагато швидше призведе до потрібного ефекту.

Пам'ятайте, що оргазм – це задоволення, яке доступне кожній через самопізнання. Експериментуйте з партнером і шукайте нові грані задоволення, це дуже вас зблизить.

Як отримати самий сильний оргазм - відео

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: секс, інтим, стосунки, Здоров'я
В тему