Приготуйте на сніданок мексиканські чілакілес.
Чілакілес – це проста у приготуванні мексиканська страва, яку у Мексиці найчастіше подають до сніданку, пише Picantecooking.
Інгредієнти.


4-5 мексиканських тортільяс, порізати трикутниками
100 мл рослинної олії
300 мл мексиканського томатного соусу, підігріти
1 невелика куряча варена чи печена грудка, підігріти, порвати руками, розділити на волокна
50 грамів сиру бринза (в оригіналі queso fresco), покришити руками
3 ст.л. сметани 15%.
Приготування.
1) У великій сковорідці розігріти рослинну олію. Викласти партіями трикутники тортільяс і підрум'янити.
2) Викладати підрум'янені тортільяс на тарілку застелену паперовим рушником.
3) На сервірувальну тарілку покласти трохи підрум'янених трикутників тортільї, зверху вилити соус, на соус викласти куряче м'ясо, скропити сметаною й рівномірно посипати бринзою. По боках встромити решту підрум'янених трикутників тортільї.
Подавати одразу ж!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.