Поради

Естетична гінекологія – новий напрямок медицини

Естетична гінекологія – новий напрямок медицини

Естетична гінекологія дозволяє вирішити широкий спектр проблем, з якими може зіткнутися кожна жінка. Це, перш за все, вікові зміни і їх наслідки, наприклад, гіпотрофія великих статевих губ втрата об’єму в даній області, асиметрія. У період клімаксу жінка може відчувати підвищений дискомфорт через сухість в піхві та свербіж.

Сьогодні ми можемо змінити форму статевих губ,  виконати відбілювання шкіри інтимної зони, за допомогою ін'єкцій гіалуронової кислоти змінити чутливість при статевому акті, вирішити проблему аноргазмії, недостатньо вираженого оргазму,змінити обсяг зони G, і, в цілому, підвищити якість статевого життя жінки без операції.

На сьогоднішній день, цими проблемами займається естетична гінекологія ,яка розвивається швидкими темпами. Якщо, раніше жінки уникали обговорення делікатних проблемах, то сьогодні аспекти інтимного комфорту є більш актуальними і популярними серед сучасних жінок.

Для зволоження і підвищення тонусу великих і малих статевих губ, піхви рекомендується плазмоліфтінг. Це метод внутрішньотканинного введення збагаченої тромбоцитами плазми (PRP) пацієнта. Плазмова терапія вже більше 20 років застосовується в США, Європі під назвою PRP (Platelet Rich Plasma) терапія. Плазма (рідка частина крові) – збагачена білками, вітамінами, мінералами та гормонами. Вони мають потужний омолоджуючий ефект. Очікуваний результат - відновлення тонусу і тургору тканин урогенітальної області, особливо у жінок в менопаузі.

Більше половини жінок хоча б раз стикаються з проблемою нетримання сечі. Іноді воно виникає у молодих дівчат після пологів,або ж навпаки з віком тканини і м'язи тазу втрачають природну еластичність, через втрату колагену і еластину втрачається їх еластичність, тому тканини більше не в змозі забезпечити надійну підтримку уретри і адекватну роботу сфінктера сечівника.

На жаль, ця проблема сьогодні дуже актуальна і вражає своєю масштабністю. При її наявності жінкам доводиться мати справу з неконтрольованою втратою сечі (неконтрольованим сечовиділенням). Багато жінок роками відчувають дискомфорт від цього, постійно використовуючи прокладки, практично відмовляючись від інтимного життя та активної участі в соціумі.Але чомусь соромляться про це розповідати. На сьогоднішній день існують малоінвазивні методики, що дозволяють в короткі терміни позбавити жінку від нетримання сечі і пов'язаного з цим психологічного дискомфорту.

Симптоматика нетримання сечі, як і її причини, доволі варіабельна та може проявлятися:

  • нездатністю контролювати сечовипускання;
  • мимовільним сечовипусканням при кашлі, чханні, сміху, підйомі важких предметів, бігу, стрибках тощо;
  • нестримним раптовим позивом до сечовипускання, неконтрольованою потребою помочитися, що веде до середнього чи значного виділення сечі;
  • незначним витіканням рідини при ненаповненому міхурі й нестримному позиві;
  • відчуттям опущення стінок піхви, відчуттям «чужорідного тіла»;
  • відчуттям неповного спорожнення сечового міхура після сечовипускання.

Поява таких симптомів повинна викликати бажання звернутися до лікаря. Щоб прийняти таке однозначно правильне рішення, жінка має знати, що вона не одна вимушена боротися з цією проблемою. 

Процедури з естетичної гінекології,  доводять свою ефективність не лише у пацієнтів які раніше не проходили жодного лікування, але і в тих, хто вже безрезультатно пробував інші методи.

Лікування даного захворювання за допомогою ін'єкцій гіалуронової кислоти дає миттєвий і тривалий терапевтичний результат, позбавляючи пацієнтку від дискомфорту.

Можливості сучасної естетичної гінекології дають жінкам всі шанси відчути  впевненість у своїй сексуальній привабливості.

Наші переваги:

Кращі фахівці своєї справи.

Європейський рівень обслуговування - тактовність, ввічливість, доброзичливість.

Сучасний підхід до лікування.

Ми даруємо нашим пацієнткам унікальну можливість відчути себе здоровими, а значить – красивими. 

 

Доктор медичних наук, Заслужений лікар України, 

акушер-гінеколог-репродуктолог Ігор Палига

 

Контакти (032)232 77 83

                 (096)682 73 52

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло
В тему