24 Лютого 2021
Новини

Тракторист із міста оселився на роботі

Тракторист із міста оселився на роботі
Фото ілюстративне

«Буквально живу на роботі», – так може сказати кожен, хто працює понаднормово. Але Юрію Ничипоруку з села Новостав Горохівського району Волині дійсно доводиться жити просто на роботі, адже постійно мотатися між Луцьком та селом немає можливості.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Мешкає чоловік на території Комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька». Має кімнатку в адмінприміщенні на третьому поверсі. Сам же працює трактористом у цьому підприємстві. Робочий день Юрія Ничипорука починається о восьмій ранку й закінчується о шостій вечора. Тож доводиться залишатися на ніч. Розповідає, що мріяв бути трактористом із дитинства. Ще маленьким їздив у кабіні трактора на руках у батька, за кермом якого ось уже 20 років.

На запитання, чи комфортно йому живеться в офісі, Юрій переконує, що так. А от орендувати житло у Луцьку не хоче – дорого. Та й вдома на нього чекають дружина та троє синів. Має чимале господарство і більше від двох гектарів городу. Одне слово, має куди витрачати платню.

– Мені простіше вдома сидіти, ніж орендувати квартиру і віддавати за неї пів зарплати, – резюмує чоловік.

– Якби Юрій доїжджав із села, то добирався на роботу лише о десятій ранку, а виїздити із Луцька у село мав би десь о 16-й. Адже лише в одну сторону йому довелося б подолати 60 кілометрів. Тож ми виділили Юрію вільну кімнату, – приєднується до розмови директор КП «Парки і сквери м. Луцька» Богдан Феденчук. Каже, що нині трактористи на вагу золота. Знайти в Луцьку людину, яка згодилася б працювати на тракторі, складно. Та й за ті гроші, які пропонують за таку роботу, мало хто погоджується.

– Юрій у нас працює три роки. Починав на двох поломаних тракторах. Ми їх відремонтували, дякуючи йому, і техніка поїхала. Робітник він дуже хороший. Як ніхто знається на сільськогосптехніці, – розповідає Богдан Феденчук. Та і сам Юрій Ничипорук задоволений. Міняти роботу не планує. І навіть своє 39-річчя, яке було 4 лютого, відзначив на роботі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, горохів
В тему