Підготуйте дві цибулини, два яйця, 50 мл води, 6 столових ложок борошна, столову ложку сметани, олію, ¼ чайну ложку паприки й сіль.
Цибулю наріжте кільцями. На плоскій тарілці змішайте дві ложки борошна і паприку. Обмішайте в цьому цибулю. Окремо змішайте сметану, борошно і жовтки. Додайте воду, дрібку солі, збиті білки.
Перемішайте кляр. У розігріту в сотейнику олію опустіть цибулеві кільця та обсмажте їх з обох сторін.
Викладіть їх на паперові рушники, щоб збігла олія.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Як правильно підібрати приправи?
26 Лютого 2021
Караул! Часник псується!
23 Лютого 2021
Відомий кухар розкрив секрет ідеального пюре: рецепт
16 Лютого 2021
Як в Україні зросли ціни на цукор та яйця
15 Лютого 2021
В Україні збільшився імпорт картоплі: що відомо
11 Лютого 2021
Польський торт «Краля»: рецепт
9 Лютого 2021
Як виростити великі та солодкі кавуни
8 Лютого 2021
ТОП-5 десертів на День Валентина
7 Лютого 2021
Що не можна їсти після тренування
5 Лютого 2021