5 Липня 2019
Новини

Соцмережі підірвала фотожаба на «аграрників» Поплавського і Винника

Соцмережі підірвала фотожаба на «аграрників» Поплавського і Винника

Користувачі пророкують «кінець епохи вил»: інструменти сільської праці пасують не тільки головному радикалу країни Ляшку.

В Мережі оприлюднили «підривну» фото жабу з артистами, які надумали податися у нові українські політики. Зокрема, таку картинку «запостив» на своїй сторінці у Facebook директор департаменту в Міжнародному центрі перспективних досліджень Ігор Петренко.

Так, на ній зображені українські співаки – «приборкувач вовчиць» Олег Винник і «юний орел» і в недавньому минулому «співочий ректор»  Михайло Поплавський, які стоять на тлі прес-волу «Аграрної партії». На цьому фото артистам прималювали сільські знаряддя праці – мотику і лопату.

«Задавачі нових політичних трендів! Не унікально, але промовисто) тільки мені здається, що Віннику лопата більше личить ніж мікрофон?» – підписав «жабу» Петренко.

Раніше популярний український виконавець Олег Винник офіційно підтримав Аграрну партію України, заявивши, що в її складі вирушить в тур по Україні. В свою чергу Михайло Поплавський, близький друг Винника, є головою згаданої політсили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд, олег винник, михайло поплавський, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали