5 Липня 2019
Новини

У Луцьку склали «мапу смороду»: в яких куточках міста запах найдужчий?

У Луцьку склали «мапу смороду»: в яких куточках міста запах найдужчий?

Оголосили список луцьких вулиць, де найінтенсивніше виражений сморід, який у теплу пору дошкуляє городянам ось уже четвертий рік.

Луцька міська рада на своїй сторінці у соцмережі Facebook «вивісила» список вулиць, звідки заяви волинян про поширення неприємного аромату надходять із найбільшою частотою.

За інформацією мерії, червоними точками на цій «мапі смороду» є такі вулиці, як: Львівська, Баранова, Станіславського, Гнідавська, садівничий масив «Світанок», Степова, Трутовського, Миру, Путінцева, Озерецька, Дружби Народів, Шота Руставелі. Звідти заяви від громадян, які потерпають від смороду невизначеного походження, у мерії отримують регулярно. Відзначається, що за сприятливих атмосферно-кліматичних факторів гидотні аромати досягають і окраїнних частин міста, таких як вулиці Володимирська та Ковельська. 

З цього можна зробити висновок, що головним чином страждають від смороду мешканці південно-західної частини обласного центру.

Відзначимо, в суботу, 6 липня, у центрі Луцька запланована загальноміська мирна акція з участю батьків і дітей «За чисте повітря». До того ж активісти ініціювали збір підписів містян за проведення громадських слухань стосовно проблеми смороду, який «накриває» місто.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, луцьк, сморід
В тему