19 Квітня 2018
Новини

«Супер Сонік»: їжак замурзався фарбою і став зіркою Мережі

«Супер Сонік»: їжак замурзався фарбою і став зіркою Мережі

Британські ветеринари відчистили їжака, вимащеного блакитною фарбою.

У Великій Британії ветеринари врятували від вірної загибелі їжачка, який якимось дивом вимастився фарбою яскраво-голубого кольору. Минулої п’ятниці звірка, який через застиглу на шпичаках фарбу нагадував швидше блакитну кульку, знайшов у себе в саду житель Торнтона (графство Сомерсетшир) і повідомив службу з порятунку тварин. Пише інтернет-газета Metro.

Співробітниця Королівського товариства із запобігання жорстокості щодо тварин Клара Скаллі повідомила: «Ми не знаємо, що сталося із цією їжачихою – чи її хтось облив зумисне, чи вона сама примудрилася потрапити у фарбу». Врятованого «колючку» назвали Сонік – на честь синього їжака Супер Соніка, персонажа легендарної відеогри.

Читайте також: Кумедне відео, як слон займається йогою

Ветеринари майже тиждень ретельно відчищали кожну колючку Соніка від фарби. Речовина була дуже еластичною і тяжко видалялася. І хоча на голках їжака все ще лишається синюватий відтінок, тваринка гарно харчується і щодня міцніє. 

Після такого трагікомічного інциденту британські захисники тварин закликали співгромадян слідкувати за своїми лако-фарбовими матеріалами і тримати їх подалі від дітей і тварин, щоб запобігти подібним халепам у майбутньому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему