Життя

Поки дружина воювала з коханкою за свого чоловіка, той нагуляв на стороні ще одну дитину

Поки дружина воювала з коханкою за свого чоловіка, той нагуляв на стороні ще одну дитину

28-річна Анна Розпасієнко має чотирьох дітей. Старшому, Артемові, 14-ть. Іще є Ярослав, Христина та півторарічна Женя. Але кожної ночі, поки малюки сплять, Аня плаче в подушку. Жінка не знає, як самій дати раду дітям. Адже її чоловік, 32-річний Євген Черниченко, після восьми років цивільного шлюбу покинув сім’ю та ось уже рік відкрито живе із 31-річною Світланою Толмачовою.

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

– Я дуже люблю Женю. За дитячі гроші купувала йому і цигарки, і червону рибу. Та коли він закрутив роман зі Світланою, то сказав: я негарна, не доглядаю за собою і більше не цікавлю його як жінка, – відверто каже Анна, яка з дітьми проживає на Донеччині.

Боязнь жінки залишитися самій цілком зрозуміла. Адже навіть якби суд зобов’язав Євгена виплачувати аліменти, то чоловік мав би давати гроші лише синові Ярославу та доньці Жені, оскільки Артем – то син Анни від першого чоловіка, а Христину жінка народила, коли після сварки з Євгеном жила з третім чоловіком.

– Спочатку мій третій чоловік був хорошим. Працював будівельником, непогано заробляв. Та, коли я народила йому Христинку, став мене ображати. Я не змогла того терпіти. Через рік спільного життя переїхала з трьома дітьми до мами. Тоді ж запропонувала Євгену спробувати все спочатку. І так у нас з’явилася найменша дочка, Женя. Їй зараз півтора року, – розповідає Анна.

Пояснюючи, навіщо запропонувала Євгенові зійтися, жінка каже: наплювала на свою гідність, бо як тоді, так і зараз дуже любить Євгена.

 

«Хай живе на дві сім’ї, тільки щоб мене не кидав»

Щоб повернути коханого в сім’ю, Анна погрожувала розлучниці Світлані. В соцмережах писала на неї гидоту. Навіть вибивала шибки в хаті коханки. Та все марно. «Ми любимо одне одного і будемо разом», – стоять на своєму Євген та Світлана.

Доведена до відчаю Анна навіть погодилася, аби Євген жив на дві сім’ї та ділив ліжко із дружиною та коханкою. І в черговий із таких візитів Євген запліднив Анну п’ятою дитиною. А Світлана у відповідь на це не розірвала стосунків із Євгеном. Навпаки, сказала: він – ідеальний чоловік, тому стане чудовим батьком для її трьох дітей. Ба більше – пара хоче забрати Євгенових дітей, Ярослава й Женю, жити до Світлани, а Анну притягнути до відповідальності за погрози, нанесення тілесних ушкоджень та розбиті вікна.

– Я виросла в Дитбудинку. Що таке любов і турбота – не знала ні в дитинстві, ні під час заміжжя з першим чоловіком, – пояснює Світлана. – Коли я розлучалася, то перший чоловік, щоб я не подавала на розподіл майна, допоміг купити дім мені і трьом нашим дітям. Саме тоді я познайомилася із Женею. Він став першою людиною, яка про мене піклується, не дозволяє піднімати важкого, навіть сказав, що всю роботу відтепер ми будемо виконувати разом. Тому я нікому не віддам свого щастя.

 

Не визнав сина, бо… склепав його на п’яну

Розібратися у цьому любовному трикутнику пробували навіть журналісти телепроєкту «Один за всіх». Втім правда, яка розкрилася під час з’ясування стосунків, шокувала Світлану та вивела на чисту воду брехуна Євгена.

На початку розмови чоловік впевнено заявляв:

– Нащо мені та Аня всралася! Коли я був в армії, з ким вона тільки не була. Коли ми разом жили, вона за гроші совалася із жонатими чоловіками! Телефоном переписувалася із зеками! По господарству нічого не хоче робити. Дітьми не займається. Коли ми з нею розійшлися, вона спала з чоловіком своєї рідної сестри, від нього завагітніла і тепер хоче повісити цю дитину на мене. Не вийде! Я заберу своїх Ярослава та Женю – і на тому в наших стосунках із Анею ставлю краплю!

Втім Світлані, з якою планує жити Євген, також не позаздриш. Бо у цьому любовному трикутнику несподівано з’явилася ще одна сторона – Валентина. Щойно побачивши Євгена, жінка йому кинула в писок чоловічі труси і шльопанці.

– Ти забув це у мене, кобель! – крикнула вона і розповіла просто вражаючу історію.

Виявляється, менше від двох років тому Євгена привів у гості чоловік Валі. Посиділи, випили. Валин чоловік заснув. І якраз тоді між жонатим Євгеном і заміжньою Валентиною виник інтим. Після того коханці ще два рази переспали, й Валя завагітніла. Коли вона повідомила про це біологічному батькові, Євген відмовився визнавати дитину. Сказав: «Ну, переспали на п’яну – хіба не можна?» А коли один раз мимохіть побачив хлопчика – заявив: «Він на мене взагалі не схожий. Значить,  не мій».

– 2020 року я народила сина Сергійка. Він був не потрібним рідному батькові, – визнала Валентина. – Проте мій офіційний чоловік – порядна людина і справді мене любить. Він забрав мене із сином. Записав хлопчика на своє прізвище та по батькові. І так ми виховуємо Женіну дитину, якій зараз рік і три місяці.

Втім залишати у спокої колишнього коханця Валентина не збирається. Вона зробила аналіз ДНК, який підтвердив: на 99,9 відсотка Євген є біологічним батьком Сергійка. А це пряма підстава вимагати від нього сплати аліменти, що найближчим часом і буде зроблено.

У відповідь на це Євген лише хмикнув: «Поживемо – побачимо». А от Світлана у справжньому стресі. Бо як їй далі будувати стосунки з чоловіком, який уже обманув двох жінок і покинув на них трьох своїх дітей?..

Ніна Грицюк

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання
В тему