Життя

20 років називала дідом… рідного батька?

20 років називала дідом… рідного батька?

23-річна Тетяна з Черкаської області все життя і гадки не мала, хто її рідний батько. А на похороні бабусі несподівано почула від матері, що її нерідний дідусь насправді є її татом. Мовляв, він зґвалтував її матір, коли їй було всього 15 років…

Мокрі, тремтячі та сині від холоду – саме такими два тижні тому Олена побачила Тетяну з двома малими дітьми на своєму подвір’ї. І одразу вирішила впустити бідолашних у свій дім. У той же вечір Тетяна розповіла, що її нахабно вигнали з власного будинку її названий дідусь і його молода дружина.

– Я їх нагріла, нагодувала. Коли дала дітям ковбаси, то її не їли, а просто ковтали цілими шматками – такі були голодні. Таня мені  розповіла, що її дід забрав у неї паспорт і вигнав з дому, сказав, що вона заважає йому жити з молодою дружиною, яка менша за нього на 25 років. Коли чотири роки тому померла бабуся, він потім привів до хати  молодицю. Таня з першого дня стала називати мене мамою, а мого чоловіка – батьком. Обіймає нас. Вона не п’є, не курить, дуже хороша мама, – розповідає Олена, жінка, яка прихистила Таню з її двома дітьми.

Як вдалося з’ясувати, у 23-річної Тетяни є чоловік, з яким і вона не проживає. Він уже три роки абсолютно не платить аліментів, бо постійно пиячить і ніде не працює. Вона вийшла за нього у 19 років. Спочатку у молодят усе було добре, а потім чоловік став бити дружину. Розпускав кулаки, навіть коли вона була при надії. Сама ж Тетяна з дитинства не знала батьківської любові і жила з бабусею і дідусем, не рідним, бо він був другим чоловіком її бабусі. Тема про рідних батьків була в сім’ї табу, Тетяна лишень зрідка бачила свою матір, а про батька не знала взагалі нічого. 4 роки тому, коли від онко померла її бабуся, в день похорону Тетяна несподівано дізналася від матері, що її батьком насправді є чоловік покійної.

Вигнала з дому 15-річну доньку, яку зґвалтував її чоловік…

За словами Тетяни, проблеми почалися тоді, коли її 67-річний дідусь привів у дім молоду дружину – 40-річну Тетяну. Жінка має троє власних дітей, тож одразу перебрала усі права господині дому на себе. А Тетяну-молодшу з її дітьми нібито усіляко обмежувала.

Приголомшливим є і той факт, що Тетяна, хоч і має атестат про закінчення 11 класів, але навіть не вміє читати. Це вона пояснює тим, що мусила доглядати за онкохворою бабусею, яка аж 8 років хворіла на рак крові. Дід же мусив працювати.

Матір Тетяни Валентина зізнається, що дійсно мала інтимні стосунки з вітчимом. Мовляв, їй тоді було усього 15 років, і він її зґвалтував. Але як вона висловилася на телепередачі «Говорить Україна», на сто відсотків стверджувати, що саме від нього вона завагітніла Танею, не може, бо з 15 років уже жила з хлопцем, який лишив її, щойно вона стала при надії. А сам дід Василь категорично заперечує своє батьківство, а про факт зґвалтування каже, що не пам’ятає такого, можливо, це було, коли він, цитую: «був у нетверезому стані». Хоча насправді про це знала і його дружина. Але, замість того, щоб здати його в поліцію, вона вигнала свою доньку з дому… І при цьому виростила її дитину.

Усі крапки над і у цій ситуації допомогла розставити ДНК-експертиза, за результатами якої припущення, що Василь є батьком Тетяни, таки не підтвердилися. Та це не спростовує того, що він таки зґвалтував 15-річну падчерку, разом із дружиною приховав цей злочин, потім відкупляв свою провину, виховуючи дитину, яка, ймовірно, могла бути його донькою…

Ірина Бура

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ! 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Долі, кохання
В тему