Життя

Щоб виграти телевізор, аж три роки висилала квитанції

Щоб виграти телевізор, аж три роки висилала квитанції
Щаслива власниця телевізора

У те, що в газетній лотереї перемогти може кожен, пенсіонерці допомогла повірити сусідка, яка рік тому отримала грошовий приз від нашого видання.

«Скільки років виходить газета, стільки часу я її виписую!» – не може стримати радощів наша читачка Галина Шавук із с. Яревище Старовижівського району Волині, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

І радість жінки можна зрозуміти. Адже серед тисяч учасників передплатної лотереї, яку наша газета провела за підсумками цьогорічної передплати, саме Галина Іванівна стала щасливою власницею суперпризу – великого сучасного телевізора.

Розповідаючи про своє життя, 60-річна переможниця передплатної лотереї Галина Шавук зізнається: найбільшою її радістю є троє дітей, восьмеро внуків. У квітні, Бог дасть, народиться вже правнучка. Єдине, що засмучує жінку, – передчасна смерть чоловіка.

– Але я все одно вдячна Богу. Хоч і сама живу, але в теплі, в добрі, з хорошими сусідами і з любимою газетою, – каже наша переможниця. – Як тільки вільна хвилина, читаю вас від корочки до корочки. Бо ж треба взнати останні новини про пенсії, про пільги, про ціни на газ та світло. А коли читаю про людей, то не раз і заплачу. Ваша газета дуже інтересна і мені, і всім сусідам. Тому ми її виписуємо і не раз грали в передплатній  лотереї. Рік тому із сусідкою Євою ми вислали свої квитанції, то вона виграла 100 гривень. А цього разу, бачте, – вже мені повезло.

До речі, надіславши на адресу редакції лист із передплатною квитанцією, Галина Іванівна з часом призабула, що може виграти приз. Тож про те, що стала власницею телевізора, їй спочатку сказали люди з іншого села. «Галю! А ти знаєш, що телевізора виграла?!» – подзвонила знайома. «Якого телевізора?» – не повірила Галина Шавук. «Того, на який ти квитанцію в газету висилала! Як не віриш – почитай!»

– Аж тоді я побігла в хату, давай свіжий номер передивлятися. Глянула – і справді телевізор! – пригадує щасливу мить Галина Іванівна.

А нині про те, що пенсіонерка із Яревища стала власницею суперпризу, знають не тільки в селі – по всьому району!

– Вже не один сусід до мене приходив: «Виставляй могорич, щоб добре телевізор показував!» Але я попередила: «В піст і не просіть! Коли Пасха прийде – тоді і посвяткуємо!» – сміється жінка. – Так що внук мені вже все настроїв у телевізорі, і поки буде телевізор працювати «не замоченим».

Ну, а всім іншим читачам газети Галина Іванівна радить:

– Ніколи не пізно виписати газету й вислати квитанцію на лотерею. Раз не пощастить, другий не пощастить, а на третій, дивись, і щось виграєте. Моя сусідка, он, сто гривень має. А я тепер новесеньким, та ще й таким великим телевізором тішуся. Так що, люди, вірте! Читайте! Передплачуйте!

До речі! Невдовзі стартує нова передплатна лотерея. Тож у кожного з читачів знову з’явиться шанс отримати приз від улюбленої газети.

Оксана Бубенщикова

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: пенсіонери, змі
В тему