Відео

Катерина Кухар несподівано відверто розповіла про сварки з чоловіком

Катерина Кухар несподівано відверто розповіла про сварки з чоловіком

Популярна прима-балерина, селебріті Катерина Кухар розповіла про подробиці стосунків із чоловіком Олександром Стояновим.

Про це Кухар розказала телеведучій Маші Єфросиніній.

На YouTube-каналі ведуча влаштувала справжній допит для балерини і викликала її на відвертість про коханого. Олександр – це не просто чоловік, а концертний менеджер, директор і продюсер прими.

«Все, що він робить, він робить для нас. І я готова його підтримати як балетного продюсера. Він в сім’ї годувальник, і він в основному заробляє гроші», - розповіла суддя «Танців із зірками».

Катерина Кухар зізналася, що вона з чоловіком може конфліктувати. Причин для сварок – чотири:

  • «Перша - це його швидка їзда, він такий Шумахер. І мене це виводить з себе»
  • «Друге – виховання дітей. У нас були гастролі по Франції, і ми два місяці не бачили дітей. І в якомусь ресторані або аеропорту був сюжет, коли Бред Пітт розходився з Анджеліною Джолі, і вона причину назвала – у нас різні погляди на виховання дітей. Я тоді так розплакалася. Олександр дозволяє дітям абсолютно все, з татом можна стояти на голові і перевернуть будинок догори дригом – раз тато дозволив, значить, можна так завжди. А для мене, людини раціональної і дисциплінованої, це складно»
  • «У нас різні дороги до однієї мети. Ми виходимо на сцену, і у нас все легко і ми дихаємо в унісон – це величезна акторська робота, проведена в залі. І глядач не бачить, що артисту важко. Це каторжна праця. І я в залі прискіплива людина, відмінниця. А він смішний. Ми, наприклад, крутимо пірует, а він може розповідати якийсь анекдот. Мені здається, він спеціально це робить – мене драконить»
  • Четвертою причиною конфліктів у зірковій парі стало поїдання насіння вдома. Це бісить Катерину, адже діти повторюють за батьком. «Це так неестетично»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: танці з зірками, Знаменитості, кохання
В тему

Останні матеріали