Відео

«Погано говоряща» балерина: Білик заїлася із Кухар через «Танці із зірками» (відео)

«Погано говоряща» балерина: Білик заїлася із Кухар через «Танці із зірками» (відео)

Після другого ефіру популярного шоу «Танці з зірками» на каналі «1+1», який несподівано залишила співачка Tayanna (Тетяна Решетняк), розгорівся новий скандал.

Вітчизняна поп-королева Ірина Білик різко відреагувала на коментар судді проекту Катерини Кухар щодо танцю Вікторії Булітко і Дмитра Дікусара, пишуть «Факти».

«Я сьогодні із захопленням спостерігала за іншою Булітко. І нарешті забула про Ірину Білик», – сказала Кухар. Така фраза дуже зачепила співачку, колишню дружину Дмитра Дікусара. І Білик вибухнула гнівним постом в Instagram. У ньому вона згадала «гидкий голос» балерини, яку, виявляється, ненавидять усі колеги і весь шоу-бізнес. Також Ірина зачепила професійні якості Кухар як артистки балету, звинувативши її в тому, що проміняла велике мистецтво на шоу-бізнес.

«Якось я з вами говорила про self-made woman, та забула головну річ: ділитися досвідом так само важливо, як і не опускатися до «літаючих табуреток» на сцені центральних каналів. Особливо, якщо з великого мистецтва ти йдеш у шоубіз, подвійно, коли тебе за це починають зневажати колеги, і річ тут не в гидкому голосі. Жінок, які викликають у професійній тусовці просто тонни ненависті, дбайливо гріють у себе на грудях національні ЗМІ, тому що навіть зрада професії і професійна неспроможність – це рейтинг, а не те, як ці жінки себе уявляють.

Таким фото Ірина супроводила свій допис 

Хочу просто відзначити, що коли все, що лишається у центрального каналу, – це погано «говорящі» балерини, що втратили повагу колег і любов публіки, компенсувати ці прикрі речі за допомогою мого імені – просто дно. Вам, як примі-балерині в далекому минулому, неодноразово натякала аудиторія багатьох артистів: не треба так, не принижуйте себе ненавистю до більш успішних. І не ставте, будь ласка, в незручне становище прекрасну і харизматичну пару, партнером у якій є мій колишній чоловік. Мені не шкода свого імені, якщо вже вам більше нема на чому хайпити, але давайте просто пригадаємо, хто є хто», – написала Білик, викликавши хвилю коментарів і обурення в мережі.

Багато підписників підтримали її та влилися в дискусію, але не збагнули, що так образило виконавицю.

Танцювальна пара Булітко і Дікусара

«Ірино, Ви погано виглядаєте в цьому коментарі. Катя у вчорашньому ефірі дала зрозуміти, що ви та людина, яка завжди залишається в нашій пам’яті, і виглядало це як комплімент», – цей коментар викликав ще більше злості у шанувальників Білик.

Прихильниця Кухар зробила висновок, що Ірина в своєму пості висловила весь свій біль від того, що її забувають як артиста, одній людині. «Розумію тепер злісну реакцію Іри. Вона немов одній людині висловила усе, що накопичилося за все життя», – написала журналістка.

Не стала відмовчуватися і винуватиця скандалу Катерина Кухар. Вона також залишила пост у Instagram, в якому в м’якій манері пояснила Білик, чому згадала про неї в коментарі, і запросила на свій спектакль у Національну оперу, показуючи, що з балету вона поки не йшла.

«Згадуючи Вас у такому рейтинговому шоу, я віддавала Вам шану. Для мене Ви незабутня співачка. І мені дуже шкода, що Ви цього не зрозуміли... В юності я з великим задоволенням переймалася Вашими піснями, з радістю спостерігала б і зараз Ваш музичний творчий шлях.

Після Вашого звернення (мені було незрозуміло, чому Ви не звернулися до мене безпосередньо, хоча б через помітку) створилося враження, що цей текст написав хтось за Вас. Я впевнена, що Ви душевна і мудра жінка.

Залишаючись у великому мистецтві, запрошую Вас у Національну оперу України, на свій спектакль «Жизель», сподіваюся, це надихне Вас на нове музичне творіння!» – закінчила Кухар.

Дивіться повний коментар Катерини Кухар на відео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему