Відео

Горбачова показала першу шлюбну ніч Микити Добриніна

Горбачова показала першу шлюбну ніч Микити Добриніна

Популярна пара українських блогерів Микита Добринін і Дарина Квіткова показали свою першу шлюбну ніч в кліпі Ольги Горбачової «КІЛЬЦЕ».  Підготовка до важливого етапу близькості проходила за всіма древніми традиціями. 

Відома режисерка кліпу Ольга Навроцька, запевнила, що сценарій першої близькості відображає відомі давні традиції нашого народу. У кліпі Ольга Горбачова виконує роль своєрідного ментора, в образі Трипільської баби, вона допомагає молодим відкинути боязнь, сміливо відкритися почуттям, не боятися нового досвіду та його результату – народження дитини.

За словами режисерки, пара пройшла спеціальну підготовку за всіма традиціями проведення першої шлюбної ночі. Це додасть інтриги у відео, пікантності та покаже, як розгортаються стосунки молодих людей після шоу «Холостяк». Запевнила, що навіть досвідченим геніям сексуальних утіх не завадить переглянути це відео.

До першого інтиму особливо готувалася дівчина, адже він неї залежало, як надалі складеться їхнє сексуальне та сімейне життя. З хитрощами зваблення та як чоловіку отримати максимум задоволення молодим дівчатам розповідали щасливі у шлюбі та досвідчені жінки. Звісно жодна шлюбна ніч не проходила без відповідної атрибутики.

Ольга Горбачова зізналася, що інтимні секрети свого часу допомогли їй врятувати свій шлюб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, кліп
В тему