Відео

Партнер по кліпу звинуватив Кеті Перрі в домаганнях: «Стягла при всіх штани» (відео)

Партнер по кліпу звинуватив Кеті Перрі в домаганнях: «Стягла при всіх штани» (відео)

Американська співачка влипла у секс-скандал. Її обвинувач стверджує, що «жінки із владою такі ж гидкі, як і чоловіки».

Манекенник Джош Клосс, що знявся в 2010 році у кліпі Кеті Перрі Teenage Dream, звинуватив наречену кінозірки Орландо Блума в непристойній поведінці і сексуальних домаганнях, передають «Факти».

У своєму Instagram він розповів про те, що сталося між ним і співачкою в 2012 році. За словами 38-річного Клосса, на вечірці на честь дня народження стиліста Джонні Вуєка Кеті прилюдно стягнула з нього штани і спіднє. «І продемонструвала кільком своїм друзям-хлопцям і натовпу навколо нас мій член... Можете уявити, яким жалюгідним і збентеженим я себе почував?» – написав Клосс.

За словами Джоша, раніше він не розповідав про це, оскільки мусив підтримувати з Перрі ділові відносини. Говорити із журналістами про зірку йому забороняла її команда. Але тепер він вважає за можливе відкрити правду, щоб нагадати світові про те, що не тільки жінки стають жертвами домагань.

«Я про це розповідаю зараз, оскільки наша культура націлена на те, щоб довести, що наділені владою чоловіки – збоченці. Але жінки, у яких є влада, точно такі ж огидні, як і чоловіки», – пише Клосс. Він також розкрив, що за зйомки у тому відеокліпі отримав усього 650 доларів гонорару. І розповів, що під час роботи Кеті була з ним дуже мила, коли вони лишалися наодинці, але на людях трималася вкрай холодно і навіть розповідала всім і кожному на знімальному майданчику, що їй було гидко з ним цілуватися.

Від Кеті наразі коментарів не надходило. Але її друзі стверджують, що це наклеп. Сам Джонні Вуєк написав в Instagram: «Я не дозволю висувати проти моєї подруги такі звинувачення. Це просто нісенітниця! Кеті ніколи б такого не зробила. Ми всі знаємо, як ти був одержимий нею з дня зйомок того відео... Ти планував уявне майбутнє з нею. Це ненормально – чинити так з людьми, які не робили нічого поганого, лише піднімали настрій і надихали інших. Сконцентруйся на своєму житті і на своїй дочці та живи далі, Джоше. Я буду молитися за тебе. Ми всі будемо».

Ще один близький друг Кеті, ювелір Маркус Молінарі, назвав манекенника брехуном. Він теж сказав, що Джош зізнавався йому, що закоханий у Перрі. «Перестань брехати самому собі і знайди спокій у своєму житті», – написав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему