Відео

Легендарний український гурт презентував новий сингл (відео)

Легендарний український гурт презентував новий сингл (відео)

Популярний український гурт «Брати Гадюкіни» презентував сингл, який присвячений всім красивим дівчатам. Композиція отримала назву «Хто ти?»

Про це повідомляє Главком.

Нова композиція легендарного українського гурту «Брати Гадюкіни» написана в стилі самих хітових пісень колективу - «Роксоляна», «Жовті стрічки» і «Соломія».

«У мене є така особливість - я дуже погано запам'ятовую обличчя. Але почуття і емоції дуже довго зберігаються в моїй голові. Напевно, настав часом не розкидати каміння, а їх збирати. Якось я сказав Ігорю: давай напишемо пісню, в якій зберуться всі діріческіе героїні, які були в творчості Гадюкіних. Так хто ж ця загадкова дівчина? Інтрига. Але коли повз мене йде красива жінка, я подумки присвячую цю пісню їй», - розповів клавішник гурту Павло Крахмальов.

Варто відзначити, що композиція «Хто ти?» увійде в новий альбом групи «Сміх і Гріх», реліз якого запланований на осінь цього року.

Нагадаємо, що в цьому році легендарна українська група святкує 30-річчя творчої діяльності. За цей час «Брати Гадюкіни» відіграли безліч концертів і взяли участь у величезній кількість фестивалів. Крім цього, група випустила 5 студійних альбомів, 4 концертні альбоми і 2 збірника хітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Hello, містер Путін" підірвало мережу (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему