Відео

У «Гри престолів» буде продовження (відео)

У «Гри престолів» буде продовження (відео)

Після фінального восьмого сезону улюбленого серіалу мільйонів «Гра престолів» стрічка отримає продовження, яке називатиметься «Довга ніч».

В ньому розповідатиметься  про події, які відбулися задовго до початку- пише CNN.

Проект у вигляді приквела, який буде так званим продовженням серіалу, отримав робочу назву «Довга ніч». А в Північній Ірландії вже стартували зйомки частини, яка розкаже про події, що відбулися до того, як всі познайомилися з улюбленими героями.

Творці картини вирішили знімати новий шедевр у Північній Ірландії тому, що більше частина роботи над «Грою престолів» в основному проходила саме там. Також у джерелі зазначається, що минулого тижня творці картини облаштували Белфаст до зйомок і в столиці з'явилися обладнані місця для сцен стрільби.

Що цікаво, представники HBO вирішили зняти лише один епізод, від рейтингу якого буде залежати, чи створять вони цілий сезон. Хоча самі творці інформацію не підтверджують, на сайті видання зазначається, що в пілотній серії події розвиватимуться за тисячі років до основного сюжету «Гри престолів» і саме вони розкриють таємницю появи у їхньому світі Білих ходоків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему