Відео

В очікуванні «Крижаного серця-2»: новий трейлер (відео)

В очікуванні «Крижаного серця-2»: новий трейлер (відео)

Представники студії Disney опублікували новий трейлер мультфільму «Крижане серце-2», який за лічені години зібрав понад 300 тисяч переглядів.

Про це повідомляє 24 канал.

У 2013 році чимало кіноманів були зачаровані історією про двох королівських сестер – Ельзу та Анну. Відтак всі прихильники очікували на появу мультфільму «Крижане серце 2» (Frozen 2). 

Після значного успіху першої частини стрічки – двох премій Оскар та мільйонів переглядів у мережі – автори проекту вирішили продовжити популярну історію. Всередині лютого 2019 року на YouTube-каналі опублікували перший трейлер «Крижаного серця 2», який стрімко підкорив мережу. А 11 червня у мережі з'явився черговий анонс до мультфільму.

Згідно із тизером, молода королева Ельза продовжує вивчати свої надздібності. У ролику дівчина намагається підкорювати великі морські хвилі, перетворюючи їх на лід, мов героїня Marvel.

Водночас після чималих випробувань у королівстві панує довгоочікуваний спокій, відтак Ельза разом з молодшою сестрою Анною займаються благоустроєм та міжнародною політикою. Сімейна ідилія завершується, коли дівчата стикаються з новими перешкодами: вони дізнають моторошні деталі смерті своїх батьків і таємницю надзвичайного дару Ельзи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчі бренди світу (рейтинг)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, суспільство, крижане серце, Мультфільми
В тему