Відео

Простий роботяга отримав десятки тисяч вітань із днем народження: у чому причина (відео)

Простий роботяга отримав десятки тисяч вітань із днем народження: у чому причина (відео)

Чоловік з Нью-Джерсі (США) ніколи не забуде свій 62-й день народження. На сьогодні він отримав понад 15 000 дзвінків і повідомлень з привітаннями від людей зі всього світу.

Про це повідомляє Facenews.

Сини Кріса Феррі, героя цієї історії, жартували над батьком, бачачи як йому ніяково, коли після фрази про те, що у нього день народження, офіціанти приносили йому шматочок торта і хором співали «Happy Birthday».

Цього року хлопці вивели ситуацію на абсолютно новий рівень, орендувавши рекламний щит за межами Лінвуда і розмістивши на ньому номер телефону свого батька з пропозицією надіслати йому найкращі побажання. Вони думали, що це стане чимось на зразок місцевого жарту, коли їхньому батькові подзвонять кілька випадкових незнайомців, але після того, як фотографія білборда стала популярною в соціальних мережах, ситуація трохи вийшла з-під контролю.

Рекламний щит народився 6 березня, і до 12 березня Кріс Феррі отримав більше 15 000 дзвінків і текстових повідомлень від людей з таких країн, як Філіппіни, Кенія, Люксембург, Ірландія, Гватемала, Непал і Австралія. Спочатку він намагався відповідати на кожен дзвінок і смс, але врешті-решт здався і записав повідомлення на голосову пошту:

«Спасибі, що подзвонили, щоб побажати мені щасливого дня народження, я дійсно, дуже ціную це ...»

«Я спостерігаю, як кількість смс зростає з 10-20 до понад 600 за лічені хвилини», -розповів Феррі журналістам, додавши, що він не може нормально користуватися своїм телефоном з тих пір, як почалося це безумство.

Кріс дізнався про витівки своїх синів в минулий четвер, коли йому зателефонував чоловік на ім'я Нік, який хотів привітати його з днем народження.

«Звідки ти знаєш, що у мене скоро день народження?» - запитав Феррі, на що чоловік відповів: «Я бачив це на білборді».

З огляду на, що 62-й день народження Кріса настане 16 березня, він, найімовірніше, отримає ще кілька тисяч дзвінків, але дійсно погана новина полягає в тому, що фото на рекламному щиті буде висіти до квітня, тому це божевілля навряд чи вдасться зупинити найближчим часом. Проте, Кріс сміється над ситуацією, і тому його сини припустили, що в наступному році вони орендують ще більший білборд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу «порвала» реакція Бекхема на свій кошмарний пам’ятник (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, день народження, курйози, сша, Курйози
В тему