Відео

Батька дівчинки-мауглі, знайденої у Москві, депортували в Україну (відео)

Батька дівчинки-мауглі, знайденої у Москві, депортували в Україну (відео)

П’ятирічна манглі, яку виявили в московській багатоповерхівці, пов’язана з Україною.

В історії зі знайденою в Москві дівчинкою-мауглі розкрилася важлива деталь. Цей випадок отримав несподіване продовження. 47-річна мати дитини готується до проходження психіатричної експертизи (слідчі запідозрили розлад, побачивши стан квартири, перетвореної на сміттєзвалище). А батько дівчинки виявився громадянином України, депортованим з Москви близько трьох років тому, пишуть «Факти».

Зі свідчень сусідів стало зрозуміло, що нервовий розлад у жінки міг початись якраз після розлуки із цивільним чоловіком. Мати перестала виводити дитину на вулицю, одним сусідам казала, що дочка у бабусі, іншим розповідала версію про дитячий садок. Мешканці будинку кажуть, що допомагали жінці одягом і продуктами для дитини, тобто придуманим горе-матір’ю байкам особливо не довіряли.

«У дівчинки тато українець був. Два роки. Його депортували, і у Ірочки все стало погано», – розповіла сусідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жила в «норі» зі сміття: в Москві у багатоповерхівці виявили 5-річну дівчинку-мауглі (відео)

Також жінка багато місяців не платила за квартиру, і борг досяг 200 тис. рублів (близько 80 тис. гривень). У приміщенні відключені електрика і водопостачання. Саме це і стало фактором, що сприяв перетворенню квартири в смітник.

Нагадаємо, виявлена ??дівчинка не вміє говорити, спілкується виключно звуками, не вміє їсти тверду їжу, самостійно одягатися. Як і в інших дітей-мауглі, у неї психологи констатували повну відсутність соціальних навичок, необхідних для її віку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему