Відео

Жила в «норі» зі сміття: в Москві у багатоповерхівці виявили 5-річну дівчинку-мауглі (відео)

Жила в «норі» зі сміття: в Москві у багатоповерхівці виявили 5-річну дівчинку-мауглі (відео)

Виморену голодом дитину знайшли в «барлогу», який вона викопала собі в смітті.

В одній з багатоповерхівок Москви в заваленій сміттям квартирі рятувальники виявили дівчинку- мауглі. П’ятирічну дитину покинули саму в квартирі без води і їжі. По допомогу звернулися сусіди, почувши плач і крики, передають «Факти».

Коли рятувальники відчинили двері й увійшли в помешкання, то виявили, що дитина жила по суті на смітнику. Всі кімнати були завалені непотребом, водопроводом у квартирі давно не користувалися. Дівчинка вирила в покладах сміття нору-барліг і там сиділа, поки матері не було вдома.

Дитину знайшли в стадії крайнього виснаження. У дівчинки діагностували проблеми зі слухом через гнійний отит і явну затримку розвитку: дитина не вміє говорити, спілкується тільки звуками, не володіє мінімальними навичками для свого віку – не може сама одягнутися, умитися. Навіть пережовувати їжу маленькій мауглі доведеться вчитись. Оглянувши шию дитини, лікарі побачили, що в шкіру вросла резинка-пружинка для волосся.

За інформацією Telegram-каналу Mash, матір дитини вже знайшли, затримали і вона перебуває у відділенні поліції. Жінка виявилася 47-річною прибиральницею. Їй належить психіатрична експертиза, а потім – суд і покарання за невиконання батьківських обов’язків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна
В тему