Відео

Легенда чи педофіл: вийшов скандальний фільм про Майкла Джексона (відео)

Легенда чи педофіл: вийшов скандальний фільм про Майкла Джексона (відео)

У Британії відбулася прем’єра скандального документального фільму про Майкла Джексона.

Глобальне розчарування. По всьому світу відмовляються від творчості Майкла Джексона. Пісні легендарного співака не крутять по радіо, його пам'ятники прибирають з постаментів. Причина цього – нове документальне кіно про поп-зірку, – пишуть Подробиці.

«Він був одним із найдобріших людей, яких я знав, але він також сексуально розбещував мене».

Це історії двох чоловіків, які в дитинстві були друзями легендарного Майкла Джексона. «Покидаючи Неверленд» – документальний фільм про тривале сексуальне насилля над хлопчиками 11 та 7 років. У різний час вони фактично жили зі співаком на його ранчо під назвою «Неверленд». Цілими днями вони розважалися із поп-зіркою, супроводжували його на концертах, а ночі проводили в його спальні.

«З першої ночі насилля, коли Майкл почав зі мною сексуальні стосунки, він казав мені, що це любов, що бог звів нас разом. А я був всього-на-всього маленьким хлопчиком, для якого сам Майкл був богом, тож я сліпо вірив усьому, що він говорив, зокрема що ось у такий сексуальний спосіб ми показуємо як любимо один одного», – розповідає Вейд Робсон, колишній друг Майкла Джексона.

Втім, такі одкровення переконали не всіх прихильників поп-ікони. Адже двічі за життя на Майкла Джексона подавали до суду за звинуваченням у педофілії. Обидва рази хлопці виступали на стороні захисту і спростовували провину співака. Тож існує думка, що такими побрехеньками, Сейфчак та Робсон вирішили заробити грошей після смерті кумира.

«З самого початку Майкл постійно повторював: якщо нас впіймають, і моє, і твоє життя скінчиться, це було наче просвердлено у нервову систему. Тим паче, що я взагалі не мав поняття, що таке сексуальне насилля, це була любов», – говорить Джеймс Сейфчак, колишній друг Майкла Джексона.

Сім'я легенди відкидає усі звинувачення та вважає фільм «полюванням на відьом».

«Він любив допомагати людям, любив своїх дітей. І любив дітей по всьому світу, він завжди їм допомагав. Він важко працював і його обожнювали мільйони. Він буде жити вічно завдяки своїй музиці», – говорить Джекі Джексон, брат Майкла Джексона.

Втім, по всьому світу прихильники висловлюють розчарування новими доказами педофілії. Після прем'єри фільму в Британії, у національному музеї футболу позбулися пам'ятника Джексону. Його урочисто відкрили 8 років тому, адже Майкл був фанатом англійського клубу «Фулгем». Тепер у музеї ані сліду від статуї.

Світ відмовляється і від легендарної музики співака. Усі радіостанції Нової Зеландії та Австралії зняли з ефіру пісні Майкла Джексона. А в Канаді відхрестились від деяких хітів артиста, зокрема пісні «I'm bad», що в перекладі «Я – поганий». І це лише початок, адже у багатьох країнах прем'єра фільму відбудеться пізніше.

Читайте також:

Еротичне фото «русалки»: Холлі Беррі показала нове тату (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему