Відео

25 крутих комедій на будь-який смак (відео)

25 крутих комедій на будь-який смак (відео)

Єдине, чого хочеться після насиченого робочого дня, так це залізти у тепле ліжечко та від душі посміятися, переглянувши хорошу комедію. Пропонуємо список з 25 крутих комедій, які ви можливо ще не бачили.

Варто відразу зазначити, що більшість з цих фільмів провалилися в прокаті та отримали вкрай негативні відгуки від критиків, проте здобули набагато більше – високу оцінку від звичайних глядачів.

Круті чуваки (2016)

Методи роботи найманого охоронця Джексона Гілі та приватного детектива Голанда Марча сильно відрізняються. Гілі – брутальний мужик, який звик до грубих та чітких маневрів. А от Марч – тюхтій, який не здатний захистити навіть самого себе.

За іронією долі ці два абсолютно протилежні герої змушені працювати разом. Їм доведеться взятися за справу про зникнення дівчини.

Проте чи вдасться чоловікам розгадати загадку століття, якщо вони не готові працювати в команді?

У головних ролях: Рассел Кроу та Раян Гослінг.

Трейлер кримінальної комедії «Круті чуваки»

Невдахи (2003)

Квентін – любить коней, мріяв стати жокеєм та час від часу відсиджу у в’язниці через невдалі викрадання авто. А ще він абсолютно одинокий та, як заявляє його лікар, – середньостатистичний ідіот.

Натомість Рубі – професійний найманий убивця, який нещодавно втратив кохану дівчину. Аби помститися вбивці, а за сумісництвом своєму колишньому шефу, Рубі викрадає награбовані ним гроші та потрапляє у руки поліції.

Балакливого простака Квентіна та мовчазного і серйозного Рубі заселяють в одну камеру. І як не дивно, у стриманому Рубі Квентін впізнає споріднену душу. Тепер Рубі не відвертиться від набридливої дружби Квентіна…

У головних ролях: Жерар Депардьє та Жан Рено.

Фільм «Невдахи» повністю

Великий Стен (2007)

Стен – шахрай і невдовзі сяде у в’язницю. Наслухавшись страшних байок про тюрму, чоловік вирішує підготуватися до життя за ґратами. Проте уроків карате та страшних татуювань в інтимних місцях не достатньо аби спокійно відмотати строк. Зовсім випадково Стен знайомиться з чоловіком, який називає себе майстром і гуру бойових мистецтв. Методи його нового вчителя вкрай відрізняються від того, що вивчав герой раніше.

Чи допоможуть Стену накопичені знання вижити у тюрмі?

У головних ролях: Роб Шнайдер, Дженніфер Моррісон та Девід Керрадайн.

Фільм «Великий Стен» повністю

Красуня на всю голову (2018)

Рене ніколи не була красунею. Більше того, вона одна з небагатьох представниць прекрасної половини людства, яка розуміє, що чоловіків цікавить перш за все зовнішність, а вже потім внутрішній світ жінки. Саме тому Рене сидить на жорстких дієтах та потіє у спортзалі.

Та чергове тренування закінчується для дівчини ударом в голову. І тепер Рене, дивлячись у дзеркало, бачить замість реальної себе – приголомшливу красуню. А з таким личком і фігурою, перед нею відкриються усі двері!

У головних ролях: Емі Шумер, Мішель Вільямс, Том Хоппер та інші.

Трейлер фільму «Красуня на всю голову»

Фейкові копи (2013)

Гроші, слава, престижна робота, сексуальні красуні – це все чого не досягли приятелі Раян та Джастін. І ось товаришів запрошують на костюмовану вечірку. Хлопці вирішують прийти у поліцейській формі. Однак і тут героям не пощастило: виявляється інформація про костюми була жорстоким жартом. От тільки чомусь ніхто не глузує з Раяна та Джастіна. А все тому що старі друзі повірили у те, що хлопці насправді копи.

Тепер товариші грають у поліцейських. Та що буде, коли вони зіткнуться з справжньою, детективною справою?

У головних ролях: Джейк Джонсон та Деймон Веянс-молодший.

Трейлер фільму «Фейкові копи»

Чисте везіння (1991)

Юджин Проктор – патологічний невдаха. Якщо десь поряд неприємності, цей чоловік точно вляпається у них.

За роковим збігом обставин Валері, донька шефа Юджина, така ж невезуча як і він. Дівчина безвісти зникла декілька тижнів тому і коли батько вже втратив надію на повернення доньки, штатний психолог корпорації пропонує відправити на її пошуки Проктора.

Допомагатиме унікальному невдасі досвідчений детектив Реймонд Кампанелла.

Чи вдасться чоловікам знайти зниклу Валері і в які неприємності затягне новоспеченого колегу Юджин Проктор?

Бонус: Американський фільм «Чисте везіння» 1991-го року – ремейк французького фільму «Невдахи» 1981 року.

У головних ролях: Денні Гловер та Мартін Шорт.

Кадр з фільму «Чисте везіння»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 крутих українських комедій, які розсмішать вас до сліз

25 крутих комедій на будь-який смак

Вартові галактики (2014)

Землянин Пітер Квілл, який зараз величає себе Зоряним Лицарем, ось уже близько двадцяти років працює галактичним злодієм. Підчас чергового завдання в руки Квілу потрапляє незвичайна сфера, за якою, як виявилося, полював не один він.

Тепер на здобич Пітера зазіхає вбивця Гамора та найманці розумний єнот Ракета і деревоподібний гуманоїд Ґрут. Та цю четвірку спіткала невдача і друзі по нещастю опиняються у одній тюрмі. Тепер, аби вибратися з в’язниці, їм потрібно працювати разом.

Бонус: У 2017 році Marvel Studios випустила продовження фільму «Вартові галактики. Частина 2». Нині Marvel працює над третьою частиною фільму. До того ж улюблених героїв можна побачити у фільмах «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення».

У головних ролях: Кріс Претт, Дейв Батіста та Зої Салдана.

Уривок з фільму «Вартові галактики 2»

Прибульці (1993)

1124 рік. Жорстоке та дике Середньовіччя. Граф Годфруа де Монмірай, проклятий відьмою, вбиває свого майбутнього тестя. Аби виправити свою помилку, Монмірай звертається за допомогою до чаклуна, який відкриває йому коридор часу. Та через помилку мага граф та його недалекий зброєносець Жакуй потрапляють у 1992 рік.

Виживання середньовічних героїв у сучасному світі буде сповнене незвіданих пригод.

Бонус: У 1998 році було випущено продовження: «Прибульці 2: Коридори часу», а у 2016 вийшов третій фільм «Прибульці 3: Взяття Бастилії». Також, у 2001 році вийшов рімейк «Прибульці в Америці».

У головних ролях: Жан Рено та Крістіан Клав'є.

Уривок з фільму «Прибульці 2: Коридори часу».

Похмілля у Вегасі (2009)

Даг – щасливчик, який невдовзі стане одруженим чоловіком. Однак, за старою і доброю американською традицією, останні дні перед весіллям він проведе з друзями.

І так, четвірка друзів їдуть до Лас-Вегасу, де проводять фантастичну ніч сповнену пригод та веселощів. От тільки вранці хлопці не пам’ятають нічого з того, що скоїли напередодні.

Проте найгірше ще попереду: виявляється друзяки загубили нареченого…

Бонус: Фільм був настільки успішним, що «Похмілля у Вегасі» мало ще два продовження, які вийшли у 2011 та 2013 роках.

У головних ролях: Бредлі Купер, Ед Хелмс та Зак Галіфіанакіс.

Трейлер фільму «Похмілля у Вегасі»

Прибрати перископ (1996)

Капітан Джон Додж уже багато років чекає на сучасний атомний підводний човен та професійну команду. Проте через сумнівну репутацію, йому навряд чи вдасться досягти професійних висот.

Однак Доджу вирішують дати другий шанс. І от капітан на списаній субмарині часів Другої світової війни візьме участь у воєнних навчаннях. От тільки команду Доджу доручили проблематичну: серед його підопічних лузери, ледарі та розбишаки.

Чи вдасться капітану довести свою майстерність?

У головних ролях: Келсі Греммер, Лорен Голлі, Роб Шнайдер та інші.

Уривок з фільму «Прибрати перископ».

Непрохані гості (2005)

Джон і Джеремі – майстри пікапу. Вони не тільки знають, як завоювати серце жінки, а і практикують найлегший спосіб познайомитися з ними. Вам цікаво, як таке можливо? Джон і Джеремі непрохані гості на чужих весіллях.

І от друзі на черговому святі. Весілля в родині Клір вирізняться з поміж інших розкішшю та багатством. Тут ж хлопці знайомляться з двома чарівними панянками. І Джон нарешті розуміє що вперше по-справжньому закохався.

Чи не викриють почуття Джона секрет гостей?

У головних ролях: Овен Вілсон та Вінс Вон.

Кадр з фільму «Непрохані гості»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 крутих комедій на вихідні (відео) 

25 крутих комедій на будь-який смак

Смертельна зброя (1987)

У детектива поліції Роджера Мерта День народження. І замість товариського подарунки колеги підносять йому неприємний сюрприз: у напарники Мерту ставлять Мартіна Ріггса.

Цей коп нещодавно втратив дружину, а тепер навколо нього витає слава неврівноваженого чоловіка з схильностями до самогубства. Він не цінує власне життя та не вміє працювати у команді.

І вже на першому завданні Роджер Мерта розуміє, що його напарник несповна розуму…

Бонус: Проект виявився настільки успішним, що історію напарників вирішили продовжити. Так вийшло ще три фільми: у 1989, у 1992 та у 1998-му роках.

У головних ролях: Мел Гібсон та Денні Ґловер.

Уривок з фільму «Смертельна зброя»

Завжди кажи «Так» (2009)

Карл Аллен – нецікава людина, а його життя суцільна сіра рутина. Він зіпсував стосунки з коханою дівчиною, ігнорує друзів та навряд чи чогось досягне у професійному плані.

Та раптово він зустрічає старого друга, життя якого кардинально змінилося після проходження семінарів з саморозвитку.

Наважившись, Карл все-таки відвідує дивне зібрання і приймає парі ексцентричного організатора: віднині флегматик Карл буде відповідати на всі пропозиції згодою. З цієї секунди життя героя зміниться.

У головних ролях: Джим Керрі, Зуї Дешанель та Бредлі Купер.

Трейлер фільму «Завжди кажи "Так"»

Стажери (2013)

Білл і Нік щойно втратили роботу. Та за час, який вони продавали свої товари багато що змінилося. Тепер, аби просувати свій товар можна навіть зі стільця не вставати.

Бажаючи відкрити в собі нові перспективні сторони, хлопці дивом влаштовуються на стажування в Google. От тільки їхні конкуренти – двадцятирічні комп’ютерні генії.

Чи вдасться Біллу і Ніку довести керівництву, що їхній досвід та ентузіазм може змагатися з юнацьким максималізмом?

У головних ролях: Овен Вілсон та Вінс Вон.

Трейлер фільму «Стажери»

Шпигунка (2015)

Сюзен Купер була однією з найкращих учениць школи шпигунів. Однак тепер вона рядовий працівник ЦРУ і лише допомагає крутому агенту, в якого таємно закохана, виконувати надскладні завдання.

Та на черговій операції Бредлі Файна вбивають, а база агентів ЦРУ розсекречена. Єдиний шпигун, обличчя якого не знайоме ворогові – Сюзен Купер.

І ось, після кількох років роботи за комп’ютером Сюзен відправляється на своє перше завдання під прикриттям.

У головних ролях: Меліса Маккарті, Джейсон Стетхем та Роуз Бірн.

Трейлер фільму «Шпигунка»

Американський пиріг (1999)

Ще кілька місяців і школа позаду. А перейти до нового етапу життя для кращих друзів Джима, Оза, Фінча та Кевіна цнотливими – неабиякий сором. Відтак, четвірка вирішує позбавитися своєї невинності до випускного вечора і урочисто обіцяє допомогти у вирішенні цього «делікатного» питання один одному.

Однак, чи не вплинуть на їхні плани кохання, дружба та ряд інших обставин?

Бонус: «Американський пиріг» став одним з найуспішніших комедійних проектів: при бюджеті в 11 мільйонів доларів загальносвітові збори склали понад 235 мільйонів. Відтак, це дозволило продовжити фільм. В результаті випустили вісім комедій «Американський пиріг».

У головних ролях: Джейсон Біггз, Шонн Вільям Скотт, Томас Єн Ніколас, Елісон Ханніган, Шеннон Елізабет, Юджин Леві та інші.

Трейлер фільму «Американський пиріг: Знову разом»

Ціпонька (2002)

Красуня Джессіка не може похвалитися ідеальною поведінкою. Пів школи обожнюють і обоготворяють її, інша ж частина учнів ненавидить Джессіку.

Свій невиправний характер дівчина демонструє і в магазині екзотичних прикрас. Коли норовливій красуні повідомляють, що сережки, які вона собі приглянула, не продаються, дівчина вирішує викрасти їх і платить за це сповна…

На ранок вона просинається у тілі незнайомого їй чоловіка.

У головних ролях: Роб Шнайдер та Анна Фаріс.

Уривок з фільму «Ціпонька»

Поліцейська академія (1984)

За новим наказом мера міста відтепер навчатися у поліцейській академії зможе кожний, незалежно від фізичної підготовки та особистих якостей. Звичайно, таке нововведення не всім прийшлося по душі.

Один серед тих, хто навчатиметься на копа і Кері Магоні. Проте хлопчина обрав поліцейську академію не за покликом серця, а як альтернативу тюрмі. Але здається, чекаючи доки його відчислять за погану поведінку, йому сподобалося життя копа.

Бонус: Проект виявився успішним та посмакував публіці. В результаті вийшло аж сім частин фільму «Поліцейська академія».

У головних ролях: Стів Гуттенберг, Джордж Бейлі, Джордж Гейнз та інші.

Уривок з фільму «Поліцейська академія»

Татусь із доставкою (2013)

Ось уже як декілька років життя простого чоловіка Девіда Возняка так-сяк складається. В нього непогана робота, хороші друзі та любляча дівчини. Звичайно, могло б бути краще, але у Девіда були і гірші часи. Зокрема, у молодості, аби підзаробити, він здавав сперму.

І от герой дізнається, що в результаті медичної у нього 533 дітей. І 142 його потомки хочуть познайомитися з татусем. Отримавши папку з контактами своїх дітей, він починає знайомитися з ними, не відкриваючи своє справжнє ім’я.

Бонус: Якщо вам сподобається цей фільм, то як бонус можете подивитися французько-канадську комедію «Старбакс» (2011). «Татусь із доставкою» був знятий за мотивами цієї комедії.

У головних ролях: Вінс Вон, Кріс Претт та Кобі Смолдерс.

Фільм «Татусь із доставкою» повністю

Смертельні канікули (2010)

Дейл і Такер – звичайні роботяги, які прикупивши будиночок у лісі вирішили трішки підзаробити. Їхніми сусідами стала шумна компанія молодих студентів, які не на жарт налякані історіями про те, що у цих лісах колись відбулася різанина.

Однієї ночі красуня-студентка Еллісон вирішила скупатися, але злякавшись Дейла і Такера травмувалася та втратила свідомість. Добродушні простаки врятували дівчину.

Однак друзі Еллісон, які стали свідками того, як дроворуби витягували їхню подругу з води, впевнені, що чоловіки викрали її.

З цього моменту життя Дейла і Такера перетворюється на низку кривавих пригод.

У головних ролях: Алан Тьюдік та Тайлер Лебін.

Трейлер фільму «Смертельні канікули»

Троє в каное (2004)

У дитинстві четвірка нерозлучних друзів мріяла про те, що їм вдасться розшукати скарб легендарного злочинця Д. Б. Купера, який з купою грошей стрибнув з парашутом у непрохідні ліси.

Однак, ті хлопчики виросли, і не згадували про скарб крадія, аж доки один з них не помер. І ось, тріо збирається у подорож, яку запланували ще у дитинстві. Однак, перш ніж дійти до фінішу, їм доведеться пережити багато цікавих і небезпечних пригод.

Бонус: Ідея про друзів, які мандрують лісовими хащами сподобалася глядачу. Відтак у 2009 вийшов не менш смішний фільм «Троє в каное 2: Поклик природи».

У головних ролях: Меттью Ліллард, Сет Грін та Декс Шепард.

Кадр з фільму «Троє в каное»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 найеротичніших фільмів (відео 18+) 

25 крутих комедій на будь-який смак

Дружина напрокат (2011)

У минулому Денні відбулася драма, яка відбилася на всьому його житті. Так, багато років тому він, просто з весілля, пішов від своєї нареченої, яка бачила в ньому лише грошовий мішок.

Відтоді він не знімає обручки, адже, як не дивно, колечко на безіменному пальці допомагає йому знайомитися з дівчатами.

Однак Денні закохується в красуню Палмер, яка бажає познайомитися з його колишньою дружиною. А найкраще на роль його екс-коханої підходить непримітна колега Кетрін.

Бонус: Якщо вам прийдеться до смаку ця комедія, тоді можете переглянути французький фільм «Прикинься моїм хлопцем» (2013) та американську комедію «Прикинься моїм чоловіком» (2011).

У головних ролях: Адам Сендлер, Дженніфер Еністон та Бруклін Декер.

Трейлер фільму «Дружина напрокат»

Лицар Камлоту (1998)

Доктор фізики Вів’єн Морган активно працює над новим винаходом. В ході своїх дослідів Вів’єн переноситься у часи короля Артура. Там, дивну чужоземку намагаються стратити. Але пані Морган, як істинний науковець, викручується в останній момент та уникає смерті. Більше того, вона переконує короля та його підданих в тому, що володіє магією.

І так, Вів’єн назначають головною чаклункою двору та посвящають у лицарі.

Бонус: якщо вам сподобається ця комедія, тоді варто переглянути фільм зі схожою ідеєю з Мартіном Лоуренсом в головній ролі «Чорний лицар» (2001).

У головних ролях: Вупі Ґолдберґ, Майкл Йорк та інші.

Фільм «Лицар Камлоту» повністю

День бабака (1993)

Щорічно, другого лютого, маленьке містечко Панксатоні влаштовує свято під назвою «День бабака». Цього дня бабак на прізвисько Філ прогнозує прихід весни. І щороку на це дійство приїжджає ведучий Філ Коннорс, який ненавидить, як свого тезку-борсука так і це свято.

Так-сяк відзнявши матеріал, Філ з командує поспішає покинути містечко. Та компанія змушена повернутися, оскільки всі дороги перекрили через снігопад. Але це не єдине, що заважає журналісту покинути Панксатоні. Наступного дня Коннорс знову просинається другого лютого. І так день у день.

Герой смішними та нестандартними забавами заповнить часову петлю.

У головних ролях: Білл Мюррей, Енді Макдауелл, Кріс Елліот та інші.

Фільм «День бабака» повністю

За бортом (2018)

Кейт – мати-одиночка, яка до того ж вчиться на медсестру. Відтак, жінка не цурається будь-якої роботи. Тому, коли їй пропонують прибрати на яхті пихатого багатія Леонардо – вона залюбки погоджується.

Терпіти образи мексиканця-плейбоя їй не тяжко, а от коли цей вискочка викинув Кейт та її дороге обладнання за борт навіть не заплативши – терпець урвався.

Не дивно, що коли, в результаті нещасного випадку, Леонардо втратив пам’ять, Кейт назвалася його дружиною та забрала його до себе додому.

Тепер розпещений багатій не лише працюватиме, а й доглядатиме за домом та дітьми.

Бонус: Комедія 2018 року «За бортом» – ремейк однойменного фільму з Голді Гоун та Куртом Расселом, що вийшов в 1987 році.

У головних ролях: Еухеніо Дербес та Анна Ферис.

Трейлер фільму «За бортом»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, Таблоїд
В тему