Відео

Зеленський до політиків: «Не піартеся, а верніть хлопців додому» (відео)

Зеленський до політиків: «Не піартеся, а верніть хлопців додому» (відео)

Відомий гуморист звернувся до української владної верхівки.

Зірка студії «Квартал 95» Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці в «Інстаграмі» відеозвернення до українських політичних діячів. Перейнявшись ситуацією із  українськими моряками, яких захопили в полон російські окупанти, популярний артист закликав політиків, замість того щоб піаритися на гострій темі, «зайнятися профільною роботою» і докласти усіх зусиль для повернення хлопців додому.

Також популярний комік, який, згідно із опитуваннями громадян, міг би вибитися і в президенти, якби таки пішов у політику, звернувся до пересічних українців. Зеленський попрохав співгромадян зосередитися на подальшій долі полонених матросів усіх співгромадян, які досі сперечаються в соцмережах про доцільність запровадження в країні воєнного стану.

«Всім привіт. Друзі, зараз уся країна наша, вся Україна, обговорює запровадження в країні воєнного стану. Дехто каже і пише, що воєнний стан потрібно було запроваджувати ще в 2014 році. Другі кажуть: та ні, заждіть… це хтось таке придумав, щоб відтягти терміни президентських виборів. Треті говорять: ні, давайте уводити, а на вибори це не вплине...  Мені здається, ми всі не на тому зосереджені. Мені здається, всі повинні зосередитися саме на поверненні хлопців додому. Народ, там 23 людини, один хлопчик узагалі 99-го року народження… Давайте не будемо піаритися на цій темі. Я звертаюся до всіх політиків. Займіться, будь ласка, своєю профільною роботою і постарайтеся зробити все, щоб повернути пацанів додому. Хлопці, тримаємо за вас кулаки!» – завершив своє звернення гуморист.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему

Останні матеріали