Відео

У передсмертному маренні Кобзон говорив українською (відео)

У передсмертному маренні Кобзон говорив українською (відео)

Таку приголомшливу деталь про останні години Йосипа Кобзона повідомив його друг Дмитро Гордон.

Український журналіст Дмитро Гордон розкрив цікаву деталь про останні години життя свого давнього друга – радянського і російського співака Йосипа Кобзона. За словами власника видання «Бульвар Гордона», який отримав визнання як талановитий інтревю’ер, у маренні на смертному одрі несподівано для рідних Кобзон заговорив українською.

Про це Гордон розповів, коли сам давав інтрев’ю – в інтернет-програмі «Зе Інтерв’юер».

Гордон, спілкуючись із ведучим авторської програми Анатолієм Анатолічем, зізнався, що не зміг поїхати на похорон до знаменитого товариша, якого дуже любив, через своє негативне ставлення до Путіна, Медведєва та інших представників владної верхівки Росії, які були присутні на прощанні з Кобзоном. 

Антиукраїнську позицію останні років самого «партійного солов’я» Гордон пояснив тим, що Йосип Давидович, мовляв, «просто не розібрався», а тому вірив в ідеї комсомолу і фейкових республік «ДНР/ЛНР». За словами Дмитра Гордона, він півтори години пояснював Кобзонові по теефону. що відбувається в країні, але той тільки спитав у нього: «Хто тебе так зазомбував?».

Також Гордон показав смс-повідомлення від сина артиста, де йшося про останні дні життя «головного голосу Радянського Союзу». Андрій Кобзон повідав, що батько на порозі смерті у мареннях говорив українською мовою. 

Кобзон говорив українською

Йосип Кобзон

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Таблоїд
В тему