Відео

Пугачова в образі рокерші пустила сльозу в новому кліпі друга (відео)

Пугачова в образі рокерші пустила сльозу в новому кліпі друга (відео)

Алла повернулася: Пугачова у новому кліпі свого друга – співочого стиліста Алішера – постала в абсолютно незвичному амплуа.

69-річна Примадонна вразила армію своїх шанувальників, з’явившись у музичному відео на пісню іншого російського артиста. Причому вигулькнула із небуття Борисівна у цілковито новому для себе образі: помітно помолоділа, сильно схудла і кардинально змінила стиль. Замість звичного об’ємного балахона зірка приміряла рокерську косуху і обтислі джинси із дірками. 

Примадонна виконала головну роль у відеокліпі «Скажи мені, Алло» стиліста і свого близького друга Алішера, і ролик стрімко набирає переглядів у Мережі, пишуть Факти.юа.

У відео, яке автор присвятив Жінці, що співає, Пугачова виглядає дуже ефектно. Ну істинна тобі рокерка у косусі, шкіряному пальті, вузьких порваних джинсах і вільній футболці з принтом, ще й масивні металеві ланцюжки на шиї. Фанати зустріли такі переміни в іміджі свого ідола із захопленням і засипали у коментарях Примадонну компліментами. 

У кліпі, знятому в чорно-білих кольорах, Пугачова показала всю гаму почуттів і емоцій. За словами Алішера, під час зйомок Алла Борисівна була вельми емоційна, навіть поплакала – так сильно її зачепив текст. Тож сльози Примадонни у відео – не за сценарієм.

«Під час зйомки кліпу вона настільки глибоко пропустила через себе текст пісні, яку я співав, що сльози зацебеніли джерельцем. У цей момент мені би підійти до неї і заспівати ключові слова конкретно їй, але, побачивши сльози Алли, я не зміг вимовити жодного слова, просто обійняв її і сам заплакав», – поділився моментом єднання Алішер.

На своїй сторінці в Instagram співочий стиліст висловив повагу і вдячність подрузі Пугачовій, а також зазначив, що був щасливий, коли вона погодилася брати участь у зйомках цього музичного відео.

«Так, я розумів, що це просто зйомка кліпу, це просто пісня, але саме в той момент мені стало зрозуміло, чому мільйони людей люблять Аллу Пугачову – тому що вона щиро вірить у те, що співає, і ці почуття й емоції передає всім нам зі сцени. Коли я обійняв Аллу Борисівну, мені здавалося, що я обійняв увесь світ, щоб вона не плакала. Я взагалі не чекав цього. Слава Богу, наш оператор встиг усе зняти. Ці емоції не передати, і вони тільки один раз, тільки в цю секунду і назавжди. Спасибі Вам, Алло Борисівно, за емоцію, за доброту душі, відкритість і віру!!! Нескінченно люблю Вас, і я щасливий, що ви підтримали мене і знялися в нереально крутому кліпі про наше непросте життя. Заради таких моментів варто жити», – Алішер в Instagram розсипався у компліментах головній героїні кліпу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему