Відео

Оля Цибульська: «Щастя - в дрібницях, і воно залежить від нас» (відео)

Оля Цибульська: «Щастя - в дрібницях, і воно залежить від нас» (відео)

Нещодавно співачка Оля Цибульська потішила шанувальників роботою з DZIDZIO «Чекаю. Цьом». Та це ще не все! 26 травня стартує всеукраїнський тур DZIDZIO Super-Puper і Оля разом з DZIDZIO їде у 26 міст України!

Про що ще розповіла Цибульська в ексклюзивному інтерв’ю?

Олю, на каналі «ТЕТ» стартувало реаліті-шоу «100 в 1». Чому погодилися стати його ведучою?

– Коли «ТЕТ» запросив мене стати ведучою супер-реаліті «100 в 1», то ми багато говорили про цілі цього проекту, його ідеї та головну місію. Мені важливо, щоб шоу не було «ванільним», таким, яке показує ідеальних людей і їхні ідеальні життя. Мені хотілося чогось справжнього. Проект «100 в 1» саме такий, тому я рада бути його ведучою. Тут немає акторів і ляльководів. Цей проект – дзеркало нашого соціуму, модель держави в межах одного дому.

Серед учасників ти можеш упізнати себе, свого сусіда чи навіть мера твого міста. Я почуваюсь експериментатором, у якого є реальний шанс змінити життя людей, спробувати зробити їх кращими, навчити чути одне одного, бачити одне одного і відчувати. Моя головна місія – переконати учасників та глядачів, що треба цінувати все, що ти маєш: їжу, людей і час. Щастя – в дрібницях, і воно залежить від нас.

У мультику «Кролик Петрик» Ви озвучували голос Пташечки Цибульки. Які враження отримали від роботи?

– «Кролик Петрик» – неймовірно цікава сімейна історія для сонячного настрою, і тому мені було приємно долучитися до роботи над мультфільмом. Я записала саундтрек, у який вклала душу. Знаю, наскільки прискіпливо мій син Нестор ставиться до того, який мультик обрати для перегляду і що ми будемо слухати в машині, тому працювала над мультфільмом з думкою про маленьких глядачів і вклала в свою роботу максимум хорошого настрою і маминого тепла. Це не перший мій досвід в озвучуванні мультику, і вірю, що не останній, бо глядачам подобається, як я це роблю (сміється. – Авт.).

Ви постійно у русі: зйомки, зустрічі, виступи. Є час на особисте життя?

– Так, для нього час є завжди! Моя сім’я – мій чоловік і син Нестор – для мене завжди на першому місці. Не вистачає тільки часу на себе! У моїх найсолодших снах я лежу на іспанському узбережжі і… нічого не роблю! Тільки відпочиваю і читаю книги, які мені подобаються. Теперішній графік не дозволяє виділити навіть декількох днів, але я пообіцяла собі та своїй сім’ї, що цього року обов’язково знайду час на відпочинок і ми вирушимо до океану.

А на Великодні вихідні ми помандрували всією сім’єю на три дні до Стамбула і отримали купу задоволення від часу, проведеного разом.

Коли шанувальники зможуть побачити плоди Вашої праці?

– «Сукня біла» вже цієї весни зазвучала на найкращих радіостанціях країни. Це нова жіночна та романтична композиція, яка точно знайде місце у вашому серці.

 

 

Що би Ви побажали читачам?

– Я бажаю, щоб цього літа ви танцювали до ранку, цьомались, одягали сукню білу, а всі, хто чекає на лелеку, нарешті обійняли свого сина чи донечку!

Спілкувалась Анастасія Ніколаєва

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Інтерв'ю, шоу-бізнес, оля цибульська
В тему

Останні матеріали