Відео

8 зворушливих і смішних фільмів до Дня Матері (відео)

8 зворушливих і смішних фільмів до Дня Матері (відео)

Щорічно, у другу неділю травня відзначають День Матері. Ми пропонує добірку зворушливих, смішних та глибоких фільмів на цю тему.

Шалена п’ятниця/Freaky Friday

Жити чужим життям не просто. Особливо складно, якщо доводиться помінятися місцями з власною матір’ю. За магічних обставин, 15-річний підліток-бунтар та мати-кар’єристка поміняються тілами.

Героїні стрічки постійно потрапляють у кумедні ситуації. Але коли чари розвіються – вони зрозуміють, які ж насправді складні ролі матері та дочки-підлітка.

Мамма MIA!/Mamma Mia!

У молодості мати Софі брала від життя все. Але коли вона збагнула, що вагітна, то переїхала у спокійне містечко, аби виростити доньку.

Софі виросла слухняною., але надто педантичною Не дивно, що дівчина на весілля захотіла, щоб до вівтаря її повів рідний батько.

Аби здійснити свою мрію, вона потай від матері відсилає листи, трьом залицяльникам, які були у мами в період, коли та завагітніла. Як героїні справляться з цією ситуацією?

Фільм «Мамма MIA!» варто подивитися хоча б тому, що влітку вийде друга частина цієї незвичайної комедії.

Я не знаю, як вона це робить/I Don't Know How She Does It

Кейт успішна бізнес леді та дбайлива мама. Але як їй це вдається? Героїня розривається між роботою та сім’єю, однак все робить ідеально… Майже ідеально.

Це фільм про те, чим жінка жертвує, аби бути хорошою в усьому.

Дітки в порядку/The Kids Are All Right

Історія про незвичайну каліфорнійську родину, в якій дві лесбіянки виховують двох дітей-підлітків. Одного разу їхній молодший син Гейзер вирішує відправитися на пошуки біологічного батька. Йому вдається домогтися бажаного результат і він знаходить чоловіка, якого привозить познайомити з родиною. Все це призводить до безлічі безглуздих і курйозних ситуацій...

Мачуха/Stepmom

«Мачуха» з Джулією Робертс і Сьюзан Сарандон в головних ролях – це фільм, який змушує цінувати кожну хвилину, прожиту з нашими близькими.

У стрічці показані ситуації непростих взаємин між дорослими, і ще складніші стосунки між дорослими та дітьми.

Через непрості життєві обставини та заради дітей дві жінки перетворюються із суперниць на союзниць.

Стій або моя мама стрілятиме/ Stop! Or My Mom Will Shoot

Життя сержанта поліції Лос-Анджелеса Джо Борновські пішло шкереберть після того, як його мати Тутті вирішила відвідати сина. Тутті відразу ж упорядковує його холостяцький барліг і починає налагоджувати «господарство». Бравий сержант не в захваті від усіх цих нововведень. А тут ще, на додаток до всіх проблем, виявляється, що невгамовна Тутті є свідком убивства і вимагає, щоб син дозволив їй брати участь у розслідуванні. Відтак новим напарником Джо стає власна матір.

Невидима сторона/ The Blind Side

Фільм заснований на реальних подіях.

Юний Майкл немає де жити. З щирого співчуття його бере під свою опіку забезпечена християнська сім'я. За підтримки своєї нової сім'ї, він починає грати за шкільну команду в американський футбол. Проте, такий успіх обертається проблемами.

Чи впорається з неприємностями Майкл і його нова мама?

Це зворушливий фільм, який змусить вас переоцінити своє життя.

Літо. Однокласники. Любов/ LOL

Лола, як більшість дівчаток-підлітків, стурбована лише вечірками, модним одягом, хлопчиками і гарячими плітками. Разом з подругами Лола любить прогулювати уроки, що призводить до деяких проблем у навчанні. Молода, приваблива мати Лоли Енн намагається влаштувати своє особисте життя і знайти взаєморозуміння з дочкою-підлітком, але у неї нічого не виходить. Замість задушевних дружніх розмов мати і дочка постійно сваряться. Однак, їхня любов сильніша незначних чвар.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему