В центрі уваги

ПРЯМІ ДИВАНИ - затишок і комфорт у домі

ПРЯМІ ДИВАНИ - затишок і комфорт у домі

Відпочинок у комфорті – мотивація людей, які бажають повернутись додому, забувши про буденні навантаження сучасного життя. І що, як не зручний диван, може забезпечити затишок чи то у квартирі, чи заміському будинку? Прямі дивани на сайті https://eurodivan.com.ua/ua/pryamie-divany/ здатні створити неповторну атмосферу у будь-якій оселі, доповнивши собою сучасний або класичний інтер’єр, задати певний стиль і створити неповторний настрій.

Як обрати диван?

Тип конструкції – пріоритетний фактор вибору дивану. Класична пряма модель - завжди безпрограшний варіант. Він може слугувати ліжком, місцем відпочинку для сім'ї, або гостей, умовним інструментом поділу простору на зони.

Eurodivan – лідер меблевого ринку, пропонує у продаж надзвичайно широкий асортимент диванів за привабливими цінами. Сучасні меблі високої якості здатні привнести у житлову кімнату свіжість, а в інтер'єр – нотки унікальності. У зручному каталогу пропонуються фото з докладною інформацією про кожну модель для зручного та швидкого вибору найбільш привабливого варіанту.

На які параметри звертати увагу?

Перш ніж купити диван, варто оцінити його функціональні можливості, а головне, розібратися, в якому приміщенні він стоятиме, скільки простору займатиме і які задачі виконуватиме.

  • Розмір. Компактні чи широкі - важливу роль грає площа приміщення і місце установки предмету меблів.
  • Спальне місце. Механізм трансформації наявний у розкладного дивану, він забезпечує повноцінне спальне місце.
  • Матеріал. Мова йде про оббивку та наповнювачі. Вони покликані забезпечити довготривалість експлуатації та привабливість зовнішнього вигляду меблів.
  • Дизайн. Визначається стилем інтер'єру. Залежить від вподобань покупця – серед представлених у магазинів класичні, ультрасучасні моделі, з вставками, різних форм і кольорів.

Види розкладних прямих диванів

Як вибрати і купити диван ліжко? Повноцінний денний та нічний відпочинок взмозі забезпечити розкладний диван. Існують наступні різновиди:

  • Книжка. Легко розкладається, особливістю є опускання спинки в нішу.
  • Викочування. Простий механізм розкладання. Достатньо потягнути за ремінець і диван перетворюється на ліжко.
  • Дельфін. Висувається низ сидіння, за яким скривається додаткова секція, в результаті створюється досить широке і рівне спальне місце.
  • Акордеон. Розкладається/складається за типом однойменного музичного інструменту.

В разі виникнення питань менеджери магазину нададуть детальну вичерпну інформацію по кожній моделі, допоможуть обрати оптимальний варіант дивану. Гарантується зручність, практичність і довговічність використання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Меблі
В тему

Останні матеріали