В центрі уваги

Меблі у дитячу: тонкощі вибору та важливі критерії, на які варто звернути увагу

Меблі у дитячу: тонкощі вибору та важливі критерії, на які варто звернути увагу

Дитяча кімната має бути облаштована з серйозним підходом. Важливо раціонально поставитися до вибору меблів та всіх аксесуарів. Найголовніше — подбати про безпеку малюка та зручність. Також важливо підібрати виключно необхідні меблеві елементи та не перевантажувати простір непотрібними речами. У кімнаті має бути порядок і приємна атмосфера. Як же підібрати набір меблів для дитячої? Варто звернути увагу на ряд критеріїв та врахувати, який дизайн ви хочете аби мала кімната.

Шукаєте, де придбати ідеальні меблі у дитячу? Наразі на ринку існує безліч варіантів, як щодо візуального оформлення, так і розмірів, конфігурації, конструкції та комплектації. Меблевий магазин “Комфорт Меблі” пропонує сучасні моделі, повністю безпечні, надійні та довговічні. В асортименті є багато різновидів меблевих елементів на будь-який смак та потреби.

Якими мають бути ідеальні меблі для дитячої кімнати?

Вирішили придбати меблі у дитячу? Тоді варто звернути увагу на ряд ключових показників:

  • Безпека: меблеві предмети повинні мати міцний корпус без крихких елементів та виступаючих кріплень, щоб уникнути можливих травм.
  • Вікові критерії: дизайн та конфігурація меблів для дітей дошкільного, молодшого та середнього шкільного віку мають відповідати їхнім потребам та віковим особливостям.
  • Матеріал виготовлення: вибирайте меблі, виготовлені зі зносостійких, екологічно чистих та нетоксичних матеріалів, адже безпека та комфорт для дитини — це найважливіше.
  • Адаптивність: якщо дитяча має обмежений простір — задумайтеся про покупку мелів-трансформерів.
  • Дизайн та колір: підбирайте кольори та дизайн відповідно до загальної інтер'єрної концепції дитячої кімнати, при цьому забезпечуючи практичність та естетичний вигляд.

Перевагу варто надавати якості та функціональності, а вже потім підбирати меблі за дизайном, аби вони прослужили довго та надійно.

Матеріали виготовлення: який краще?

Меблі в дитячу мають бути безпечними та довговічними. Розглянемо різні варіанти матеріалів виготовлення меблевих елементів:

  • ДСП: деревоволокниста плита, з'єднана смолами, це бюджетний та хороший варіант для дитячих меблів. Однак якщо ви обрали його, важливо, щоб матеріал був ламінований, а торці покриті ПВХ або меламіном.
  • МДФ: безпечний і надійний матеріал, хоча й коштує дещо дорожче. МДФ міцний та витримує навіть механічні впливи, а також він довговічний. Цей матеріал здатний послужити довго, він не вимагає особливого догляду та зберігає привабливий дизайн протягом багатьох років.
  • Натуральне дерево: безпечний, екологічний, та довговічний матеріал. Бук, ясен, клен, дуб — найкращі породи, оскільки вони міцні та стійкі. Однак колірна гамма меблів обмежена відтінками деревини і білим.

Меблі повинні бути зручними, щоб дитина могла легко відкривати ящики та дверцята. Всі елементи, що відкриваються, повинні мати притягувачі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Меблі, діти
В тему