Поради

Екзотичні породи котиків. ТОП незвичних котів

Екзотичні породи котиків. ТОП незвичних котів

Мрієте про домашнього улюбленця, але не зупинили свого вибору на конкретній породі? Ці кішки не дуже схожі на своїх родичів, але незвичайність надає їм ще більшого шарму.

 

Коти – чи не наймиліші тварини у світі. Ну хто ще з друзів наших менших зможе підійти, потертися та так солодко замуркотіти? Сьогодні пропонуємо ознайомитися з найбільш екзотичними породами котів. Деякі з цих представників здивують вас.

 

Турецький ван - аристократичний представник котячих. Він вирізняється хорошими манерами і не боїться води. Легенда свідчить, що, заглянувши в очі турецькому вану, можна побачити власне майбутнє.

 

Регдол - ласкава і віддана кішка. Регдоли абсолютно не агресивні і не вміють захищатися. Ідеальна кішка для сім’ї, в якій є маленькі діти.

 

Ла-перм - кучерява кішка! Перший представник роду ла-перм з’явився в результаті випадкової мутації.

 

Барханна - один із найменших представників котячих. Барханний кіт може довгий час обходитися без води і добре почувається в посушливому кліматі.

 

Мейн-кун - лев у мініатюрі. Доброзичливі кішки, які обожнюють ігри і люблять проводити багато часу на свіжому повітрі.

 

Чаузі - нащадки дикої болотної рисі вирізняються волелюбним характером і бажанням підкорювати нові вершини. Чаузі розводять у США і у Франції.

 

Ашера - найдорожча порода кішок. Ця порода була виведена в США у 2006 році. Кішки важать в середньому 14 кілограмів і можуть досягати одного метра в довжину. Вчені стверджують, що кішки ашера не викликають алергії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему

Останні матеріали