Поради

Де підробити до Нового року?

Де підробити до Нового року?

На рекрутингових сайтах вже повно вакансій для охочих підробити на новорічних святах. Кого шукають і яку оплату пропонують?

Сервіс пошуку роботи jooble та редакція t1.ua зібрали кращі варіанти.

ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ HAND MADE

Розмальовування святкової продукції

На виробництво святкових предметів інтер'єру потрібні жінки у віці до 35 років. Приступати до роботи можна вже зараз, а розмальовувати доведеться свічки і новорічні фігурки аж до Нового року. Для працевлаштування досвід роботи художником не потрібний, головне – уважність і бажання заробляти. При цьому оплата буде залежати від обсягу виконаних робіт. А якщо художниця добре себе покаже, то її запросять на роботу перед 14 лютого і Великоднем.

Художник-кондитер

Вже зараз можна влаштуватися на кондитерську фабрику для випічки і розмальовки імбирних пряників. Беруть всіх охочих – щоправда, після стажування. Протягом трьох днів претендентам проводитимуть майстер-класи, і якщо з'ясується, що у вас все виходить, то вас приймуть за трудовим договором в штат до кінця грудня. Роботодавець обіцяє 4500 грн/місяць + % від виробітку.

Художник-оформлювач

Якщо ви володієте каліграфічним почерком і можете креативно мислити, то за грудень можна заробити в межах 3 000 – 4 000 грн. Пробуватися потрібно вже зараз. В якості випробувального завдання роботодавець попросить креативно оформити вітрину магазину в обраній ним тематиці. Якщо влаштує ваша робота, то на початку грудня вас запросять для новорічного оформлення магазину і установки святкових декорацій.

ДЛЯ ТИХ, ХТО ГОТОВИЙ ДО ПЕРЕЇЗДУ

Для тих, хто має біопаспорт

В Німеччину і Польщу потрібні сезонні робітники. Робота є вже зараз, а закінчиться в кінці грудня. Обіцяють за п'ятиденний робочий тиждень і 8 – 12-годинний робочий день платити в місяць 1 200 євро. При цьому роботодавець забезпечує житлом і транспортом до місця роботи за свій рахунок. Працювати доведеться на фабриках, а в обов'язки буде входити збір продукції з конвеєра, упаковка її в коробки і складання на палети для подальшого транспортування до місця продажу.

Для готових пожити в горах

Охочим два місяці (грудень-січень) пожити в горах пропонують на новорічні свята переїхати на Закарпаття. За роботу аніматором обіцяють платити 12 000 грн/місяць, при цьому проживання та харчування в готелі оплачує роботодавець. Вимоги до кандидатів стандартні: вік до 30 років і вміння виконувати елементарні танцювальні рухи. Обов'язкова умова – вільне володіння українською мовою, а як бонус на рахунку претендента – знання англійської хоча б на розмовному рівні. Завдання аніматора – проведення спортивних і розважальних заходів на території готелю.

 

ДЛЯ СИЛЬНИХ І ВИТРИВАЛИХ

Охоронці          

Для чоловіків у віці до 40 років є можливість заробити в грудні 500 – 600 грн за 10-годинний робочий день. Розрахунок відбуватиметься щодня в кінці робочого дня. Обов'язковою умовою прийому на роботу є зріст не нижче 185 см, спортивна статура, наявність класичного костюма і краватки. В обов'язки буде входити забезпечення порядку на святкових масових заходах, контроль на пропускних пунктах і охорона гримерок артистів.

Вантажники

Для чоловіків з міцним здоров'ям є можливість заробити на складах зі святковою новорічною продукцією. З початку листопада потрібні вантажники для розвантаження, складання і навантаження ящиків і коробок з новорічними подарунками. Вага одного ящика 10 – 15 кг. За восьмигодинну зміну готові платити по 300 грн, при цьому графік роботи можна вибрати самостійно – 5/2 або 2/2 дні. Оплата – один раз на тиждень.

Пакувальники подарунків

Вже зараз на склади побутової хімії та парфумерії потрібні пакувальники новорічних подарунків. Графік можна підбирати за бажанням – працювати по 8/10/12 годин на день. Оплата погодинна, 50 грн/год, а розрахунок – в кінці робочого дня.

ДЛЯ АКТИВНИХ І КОМУНІКАБЕЛЬНИХ

Аніматори

Уже почалися кастинги на вакансії новорічних аніматорів. Розважати дітей запрошують молодих людей у ??віці від 16 до 25 років. Навіть якщо немає досвіду роботи, роботодавець обіцяє провести тренінги та інструктажі. З побажань – хороша пам'ять і здатність швидко заучувати тексти. Ці таланти поряд з артистизмом перевірятимуть на співбесіді. Від його результатів залежатиме і оплата. В середньому обіцяють від 150 грн за виїзд. Перевага віддається кандидатам зі своїми костюмами ручної роботи.

Промоутери

Робота промоутером, флаєрщиком або рекламником почнеться з середини листопада. Саме тому агентства вже почали підшукувати активних і товариських претендентів і видавати їм пробні завдання. Перевага віддається людям, готовим працювати протягом усіх новорічних свят (до середини січня) і згодним отримувати оплату після закінчення проекту (не кожного дня, а раз на тиждень, наприклад). Платити обіцяють 30 – 50 грн/год, при цьому працювати доведеться 3 – 8 годин на день. Дівчатам модельної зовнішності і хлопцям, які погодяться працювати на вулиці, готові підвищити оплату до 60 грн/год.

Менеджери з продажу квитків

Людям, готовим перед Новим роком на ненормований робочий день і згодним працювати на результат – робити продзвони по готовій телефонній базі і особисто ходити по фірмах і пропонувати квитки на новорічні концерти, маскаради і блакитні вогники, обіцяють заробіток приблизно 15 000 грн/місяць. Точна сума буде залежати від кількості проданих квитків. Базу клієнтів надає компанія, а завдання менеджера – розрекламувати захід і продати якомога більше квитків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Кар'єра, робота
В тему