Поради

Як зробити святкове печиво

Як зробити святкове печиво
Фото - ілюстративне

Для цього вам знадобляться масло (маргарин) – 100 г, цукор – 50 г, борошно – 200 г, яйце, ваніль і сіль (щіпка), какао-порошок – 1 ст. л., розпушувач тіста – 1 ч. л. (без гірки).

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Виделкою змішати яйце з цукром і ванільним цукром. Додати масло кімнатної температури. Поступово ввести борошно з розпушувачем і замісити м‘яке тісто. Розділити його на дві однакові частини. В одну з них додати какао-порошок, просіяний через сито, і ретельно перемішати до однорідності.

Сформувати жовту та коричневу довгі тонкі ковбаски, переплести їх, сформувати одну двоколірну ковбаску і з неї зробити кульки розміром із невеличку сливу. Викласти їх на пекарський папір, лишивши між кульками проміжок. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 10 – 12 хв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: їжа
В тему

Останні матеріали