Поради

Чого чекати кожному зі знаків зодіаку у рік Блакитного Водяного Тигра

Чого чекати кожному зі знаків зодіаку у рік Блакитного Водяного Тигра

Гороскоп на цілий рік 2022 для всіх знаків Зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

Астрологи рекомендують Овнам не конфліктувати з рідними та сусідами, і тоді результати вашого терпіння вас порадують. У 2022 році багато Овнів зможуть відпочити, подбати про здоров’я та перестати поспішати. Також це вдалий час, щоб завести домашню тварину. Рік Тигра буде добрим роком для того, щоб подумати про переїзд.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Більшість Тельців у 2022 році чекають на зміни та несподівані збіги. Це обумовлено двома затемненнями у вашому знаку, а також місячним кармічним вузлом, який входить у знак Тельця в січні. Астрологи прогнозують появу нових надійних однодумців, хорошого партнера. У неодружених може нарешті з’явитися надійна друга половинка.

В рік Тигра потрібно не боятися роботи на відстані, адже вона зможе принести добрі результати та непоганий дохід.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки у новому році зможуть налагодити стосунки з родичами, а також знайомими, з якими раніше конфліктували. Попри те, що коло спілкування буде не таким широким, як у 2021 році, на представників знаку може очікувати вимушена поїздка. Астрологи радять Близнюкам сконцентруватися на домашніх обов’язках та роботі, яка (на щастя чи на жаль) нікуди не втече. Але стежте за тим, аби не відсунути особистого життя на другий план.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ракам можна сміливо наважуватися на зміни, адже результат має їх порадувати. Астрологи радять у новому році не ризикувати даремно, дотримуватися всіх правил і техніки безпеки. У представників цього знаку зодіаку з’являться нові друзі. Хто не має пари – той отримає всі шанси зустріти своє кохання. Якщо ви вирішили взятися за справу, про яку давно думали, – розпочинайте: ваш зоряний час настав!

Лев (23 липня – 21 серпня)

Леви можуть відчувати складнощі у сімейних відносинах. Але все складеться добре, якщо вони будуть дотримуватися принципу «Мовчання – золото!» Перед тим, як щось придбати або взяти на це кредит, астрологи радять добре подумати, чи зможете ви розплатитися. Турбота про здоров’я дасть хороші плоди.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Діви будуть зайняті роботою та стосунками в родині. Самотні представники знаку зустрінуть людину, якою серйозно захопляться, а ті Діви, які вже створили сім'ю, у 2022 році почуватимуться щасливими та коханими. У рік Тигра сприятливо розпочинати щось нове, домовлятися про важливі справи (наприклад, ремонт чи будівництво). Фахівці радять якнайбільше спілкуватися з новими людьми, прислухатися до їхніх порад та працювати, грамотно розподіляючи обов’язки між людьми, які вас оточують.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези зможуть знайти справу до душі, яка відповідатиме їхньому фінансовому очікуванню. Цілком імовірно, що хобі почне приносити не лише моральне, а й матеріальне задоволення. На початку 2022 року ви зможете активно зайнятися створенням затишку, ремонтом чи навіть переїздом. Протягом усього року астрологи радять помірно та раціонально харчуватись, щоб уникнути проблем зі здоров’ям.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Скорпіони будуть зайняті проблемами родичів, нерухомістю. Не виключений конфлікт із сусідами. Ті представники знаку, які ще не зустріли свого кохання, можуть бути близькими до своєї мрії. Також можливо, що ви освоїте нову справу. Головне завдання для вас у 2022 році зберігати оптимізм і незворушний настрій у будь-якій ситуації.

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Стрільців може очікувати поповнення в родині. Астрологи рекомендують не сваритися з родичами, не розпускати пліток і не розкривати нічиїх секретів. Стрільцям також варто готуватися до радикальної зміни кола спілкування, яке позитивно позначиться у всіх сферах. Рік Тигра також буде сприятливим для самовдосконалення.

Козоріг (23 грудня – 20 січня)

Козорогам доведеться набратися рішучості, адже зайві витрати не для вас. Фахівці стверджують, що поруч із вами опиняться дуже цікаві люди, які зможуть виручити у скрутну мить. Якщо плануєте щось придбати, покупка має виявитися успішною. Також астрологи радять пам’ятати про важливі дрібниці, боротися з дефіцитом енергії та правильно харчуватися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водолії будуть зайняті роботою, від результатів якої залежатиме їхній фінансовий успіх. Астрологи рекомендують не піддаватися спокусі полегшити собі завдання, не відступати від правил, а бути точними та перевіряти кожен пункт. У 2022 році цілком можливе отримання несподіваної спадщини, початок успішної справи або покращення вашого побуту.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби у 2022 році будуть привертати увагу, де б вони не з’явилися. Завдяки цьому вони легко знайдуть вихід із будь-якого становища. Астрологи попереджають про ризик зіткнутися з несправедливим ставленням чи інтригами. У рік Тигра вам необхідно вести здоровий спосіб життя, читати улюблені книги та газети, більше відпочивати. У сфері фінансів є шанси на підвищення доходу, але протягом усього року краще все ж таки відкладати кошти на випадок непередбачуваних витрат.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: гороскоп, Таблоїд
В тему