Поради

Що не можна дарувати на Новий рік

Що не можна дарувати на Новий рік

Користувачі мережі назвали подарунки, які вони не хотіли б отримати на Новий рік. В антирейтинг увійшли свічки, чашки, шкарпетки, халати, сувеніри та косметичні прилади. Але ще гірше, за словами респондентів, — це відсутність подарунка.

Олена Орлова, езотерикиня і психологиня, розповіла про те, що краще не дарувати на це свято і який подарунок буде найбажанішим у рік Водяного Тигра.

«2022 рік йде в сумі під цифрою шість. Це рік Водяного, або Чорного Тигра. Це агресивний знак, але вода його робить м'якшим і мудрішим. Тигр дуже любить своє тіло, все пов'язане з культуризмом, їжею. Водяний Тигр йде під символом гармонії душі і тіла і любить, щоб був баланс і рівновага», - пояснила експертка.

За словами психологині, в цей новий рік потрібно дарувати щось дороге і корисне. Такі подарунки як магніти, сувеніри, шкарпетки та іншу дрібницю краще відкласти.

«Чоловікам треба дарувати те, що розвиває силу і мускулатуру: спортивну форму, абонемент у фітнес. Жінкам подаруйте те, що пов'язано з коштовностями. Можна дарувати м'які і приємні речі: подушки, піжами, пледи. Але все бути натуральним!» - пояснила експертка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: подарунки, свято
В тему