Поради

Яких жінок нізащо не заманиш в ЗАГС: астрологи назвали знаки Зодіаку

Яких жінок нізащо не заманиш в ЗАГС: астрологи назвали знаки Зодіаку

Далеко не всі дівчатка мріють про весільну сукню і принца на білому коні. Хтось любить грати в війну і розбивати серця маленьким Дон Жуанам.

Саме про них і піде мова, про дівчат, яких в ЗАГС ну нічим не заманиш.

Овен

Виходити заміж? Ви ще на шахті попрацювати запропонуйте! Це ж щодня готувати, одяг прати, будинок прибирати і говорити, який він молодець, — і все заради хропіння по ночах і шкарпеток по кутках! Нудніше за це може бути тільки будь-який російський фільм. Та і сам штамп у паспорті дуже на душу тисне. Тому Овен кожен свій роман закінчує через місяць-два, щоб її зайвий раз кільком не знищили.

Лев

Навіщо Левиці один єдиний чоловік, якщо неодружена вона може відразу кількома чоловіками крутити. А в шлюбі ненаглядний розслабиться і перестане їй лапки цілувати, в ресторани водити і діаманти дарувати. Їй же тепер доведеться чоловіка хвалити і дохлу рибу після риболовлі чистити. Вона це все в труні бачила. Краще жити задоволеною та вільною, як вітер.

Водолій

Навіть найсильніша закоханість не доведе Водолія до ЗАГСу, бо її друге ім'я — незалежність. Вона три рази посміється над тим, хто їй запропонує руку, серце та інший лівер, а обручку здасть в ломбард, щоб просадити все в найближчому барі. Можливо, вона і подумає, якщо її в дружини захоче записати якийсь мільярдер, але тут буде важлива умова – без шлюбного контракту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, шлюб
В тему

Останні матеріали