Поради

Прощавай, бідність: як почати заробляти більше

Прощавай, бідність: як почати заробляти більше

Кожен із нас мріє заробляти більше, але як це зробити – невідомо нікому. Можливо, справа в удачі, знайомствах або мотивації.

Психологиня та коучеса Маліка Нур, яка допомагає людям заробляти мільйони, розповіла, як розбагатіти.

Робота Маліки Нур полягає в тому, щоб аналізувати закономірності, які властиві вольовим, успішним і впливовим людям. Вони і складають правила життя багатих людей, які можна запозичити.

Фокус на реальності

Багаті люди сфокусовані на реальності. Тут і зараз — головна теза їхнього життя. Мільйонери вміють робити з майбутнього сьогодення. Вони здатні самостійно приймати рішення і будувати майбутнє за допомогою своїх думок. Цю здатність може натренувати кожна людина, іноді це відбувається несвідомо, а іноді це результат кропіткої роботи над собою.

Готовність зробити помилку

Мільйонери завжди усвідомлюють ймовірність зробити помилку, однак у них є стрижень, який допоможе вистояти поразку. Негативні обставини не ламають їх, а наділяють досвідом.

Робити, а не говорити

Всі щасливі мільйонери проактивні, вони не чекають біля моря погоди, а діють. Бізнес — це кропітка праця, тому важливо мати неймовірну цілеспрямованість і любити справу, якою займаєшся. Вони підвищують планку щоразу, прагнучи все вище і вище. Поки одна середньостатистична людина мріє, інша шукає способи заробити.

Багаті люди не можуть мислити дрібно. Вони відразу переходять до великого, адже знають, що тільки на великих угодах можна заробити великі гроші. Хоча починають усі малого

Гроші люблять рахунок

Обійтися без математики неможливо. Мільйонери вміють рахувати і гроші, і час, а управління цими ресурсами дозволяє їм досягати своїх цілей. Мільйонер цінує кожну хвилину свого життя і підвищує вартість свого часу.

Відповідальність

Не будемо забувати про відповідальність. Мільйонери виконують свою роботу якісно, що і вимагають від своїх працівників. Концепція домінування ніби вшита в їхній мозок, мільйонери майстерно вміють керувати бізнесом, людьми і навіть своїми емоціями.

При цьому щасливі і успішні люди усвідомлюють, що команда має велике значення в досягненні цілей. Вони вміють згуртувати людей навколо амбітної ідеї і розуміють важливість кожної людини в системі.

Можливості

Люди, які бажають заробити, завжди перебувають у пошуку нових можливостей. Вони бачать чудові можливості там, де проста людина проходить повз і не помічає. Мільйонери цінують реальність, як ми вже говорили, тому вони максимально використовують свої можливості, вважаючи, що завтра будуть ще сотні інших варіантів, а сьогодні треба брати ці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, Поради
В тему