Поради

Як визначити, чи сумісні ви з партнером

Як визначити, чи сумісні ви з партнером

Нумерологи вважають, що дата народження – одна з найбільш сакральних відомостей про людину.

Вона говорить не лише про її вік, а й про характер. За датою народження можна навіть знайти своє кохання — експерти розповіли про те, як визначити сумісність із партнером, виходячи з цих даних.

Як виявилося, сумісність у романтичних відносинах визначає парність чи непарність чисел, у яких народилися закохані.

Якщо обидва партнери народилися в парні числа, це говорить про однозначну сумісність. У таких людей, як правило, збігаються багато інтересів та поглядів на життя. Такі відносини найчастіше закінчуються шлюбом.

Поєднання парної та непарної дати народження вказує на те, що між партнерами часто виникатимуть розбіжності. Це відносини на кшталт «гойдалок», коли пара регулярно свариться, а згодом переживає період ідилії. Незважаючи на це, закохані цілком можуть прожити разом все життя, одружитися і створити міцну сім'ю.

Дві непарні дати можуть говорити про можливість міцного союзу. Однак це радше партнерські відносини, ніж романтика у класичному сенсі. Проте такий союз чудово підходить для шлюбу.

Окремо нумерологи виділили тих, хто має в даті народження число сім або кратну йому. Це дуже творчі та морально сильні особистості. Тому щасливі в коханні вони будуть лише з тими, у кого в даті народження теж є цифра сім.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, поради астролога, стосунки
В тему