Поради

Чи сумісні Меган Маркл і принц Гаррі за знаком Зодіаку

Чи сумісні Меган Маркл і принц Гаррі за знаком Зодіаку

Зараз у житті Меган Маркл та принца Гаррі панує повна ідилія. Пара виховує двох маленьких дітей і займається розвитком великих проектів.

Звичайно, для публіки, яка любить Сассекських, родина Меган та Гаррі ідеальна, але королівські експерти люблять враховувати всі аспекти у відносинах подружжя і навіть не забувають про астрологію. Відомо, що герцогиня Сассекська за знаком зодіаку Лев, оскільки Меган народилася 4 серпня, а принц Гаррі – Діва, бо святкує свій день народження 15 вересня.

Цікаво, що за своєю натурою Леви дуже харизматичні, сміливі, розумні та душевні.

«Лев знає, що треба працювати для того, щоб тебе поважали та захоплювалися. Потрібно бути чудовим лідером», - додає астрологиня Мішель Федріцці.

А от люди, народжені під знаком зодіаку Діва, — розумні, винахідливі та добрі. Крім того, таким персонам властива неймовірна працьовитість. Цікаво, що характери Меган та Гаррі справді підходять їхнім знакам зодіаку. І хоча здається, що вони дуже різні, вони мають багато точок дотику.

Згідно з твердженнями астрологів, відносини Лева та Діви «розвиваються з часом».

«Хоча у їхніх характерах є відмінності, вони є дуже приємною парою. Плюси та мінуси кожного нейтралізуються один одним, тому подружжю легко порозумітися», — каже Мішель і припускає, що Лев і Діва здатні «об'єднатися, щоб стати справжньою сильною парою», що доводить старання як Меган, так і Гаррі.

Виявилося, що Лев і Діва вважають за краще вчитися чогось нового один в одного.

«Їм обом чогось не вистачає, а кожен з них має те, що потрібно іншому. Це може зробити їхні стосунки захоплюючими, але вони мають уміти йти на компроміс. Діва може навчитися веселитися з Левом, тоді як останній набуде таких якостей, як організованість та вміння цінувати дрібниці», — пояснює астрологиня.

Зодіакальний зв'язок подружжя набагато сильніший за побутовий або любовний. Мішель Федріцці сказала про Меган, що «Сонце герцогині знаходиться у Леві, а сонце Гаррі в Діві, що означає, що ці двоє чудово доповнюють один одного, а також зігрівають серце і душу».

Крім того, Мішель зазначила, що «у кожного з них дуже жіночні карти, які приносять багато світла і зцілення. А Меган із її Сонцем у Леві та Меркурієм у Леві може змінити дуже багато».

Звичайно, довіряти астрології чи ні — справа кожного, але герцогиня Сассекська одного разу заявила, що їй «подобаються такі речі». Також Меган носить підвіски із зодіаками своїх дітей. Арчі - Телець, а Лілібет Діана - Близнюки, тому можна припустити, що герцогиня докладно вивчила натальну карту принца того дня, коли вперше познайомилася з ним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, Знаменитості, меган маркл, принц гаррі, стосунки
В тему