Поради

Що не можна робити 25 листопада

Що не можна робити 25 листопада

25 листопада відзначається народно-християнське свято Івана Сніжного. У православ'ї вшановують пам'ять патріарха Іоанна Милостивого, патріарха Олександрійського. До Іоанна можна звертатися, якщо у вас є проблеми із фінансами. При цьому мандрувати 25 листопада категорично заборонено.

Історія свята

Іоанн народився в сім'ї губернатора Кіпру, довгий час жив у місті Лімасол як звичайна людина. Вже у зрілому віці втратив дружину та дітей, після чого почав вести аскетичний спосіб життя. Іоанн присвятив своє життя допомозі бідним: давав їм дах і їжу, а також наставляв на праведний шлях.

Він не був ченцем чи кліриком, але на прохання народу його обрали патріархом. Після призначення він порахував усіх жебраків у країні та віддав їм своє майно. При цьому він продовжував допомагати людям: давав притулок бідним і викуповував полонених із рабства.

Коли перси загрожували Олександрії, патріарх вирушив до Константинополя для того, щоб попросити про пересилання військ для захисту, але помер по дорозі в місті Амафунт, розташованому неподалік Лімасола. Після смерті його канонізували як святого. Його мощі зберігаються у різних монастирях світу.

Що можна робити

Цього дня прийнято робити добрі справи: займатися благодійністю та допомагати жебракам. Вважається, що таким чином ви віддаєте данину Іоанну та його праведним справам. Ваші добрі вчинки слід робити від імені померлих родичів – це допоможе їхнім душам на тому світі.

Іоанну Милостивому моляться, якщо є фінансові проблеми. Оскільки він покровитель безпритульних і нещасних, обов'язково допоможе і вам. Також можна помолитися йому за здоров'я дітей.

Якщо 25 листопада люди будуть давати вам поради, то не пропускайте їх повз вуха. Те, що вам скажуть, обов'язково буде корисним через деякий час.

Цей день чудово підходить для великих покупок. Можна витратити гроші на одяг, меблі або техніку - все це вам довго служитиме.

Що не можна робити

Намагайтеся уникати конфліктних ситуацій 25 листопада. Цього дня заборонено сваритися, відчувати гнів і сквернословити. Будьте терпимими і добрими навіть, якщо розмовляєте з людиною, яка вас провокує.

Подорожі та переїзди сьогодні краще відкласти. Далека дорога може бути невдалою, а нове місце не припаде вам до душі. Перенесіть подорож наступного дня.

День сприятливий для покупок, але не всім. 25 листопада заборонено купувати взуття. Це може призвести до невдач у особистому житті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прикмети, свято
В тему

Останні матеріали