Поради

Чому жінкам треба мати довге волосся

Чому жінкам треба мати довге волосся

Волосся - це джерело космічної енергії, місце зосередження життєвої сили людини.

Жінкам особливо необхідно мати довге волосся, тому що воно несе захисну енергію.

Коли жінка збирає волосся внизу в пучок, її енергія переходить у покірність і бажання слідувати за своїм чоловіком. Це надає їй спокою, рівноваги психіки. Коли волосся збирається в пучок або хвостик на маківці, то енергія перетворюється на фізичну енергію тіла, яка допомагає проходити сильні фізичні навантаження.

Чоловікам більш сприятливо носити коротке волосся, особливо тим, що живуть у містах. У чоловіків погана енергія виходить через вуса та бороду, і коли вони їх голять, тим самим вони позбавляються її. Примудрені життям та духовним досвідом чоловіки (після 50 років) можуть відпускати бороду та волосся. У цьому випадку там накопичується позитивна енергія.

Довге волосся є додатковим енергетичним захистом і посилює інтуїтивну чутливість людини. Чутлива до енергетики людина може легко переконатися в захисній силі довгого волосся: при несприятливих енергетичних впливах довге волосся починає дратувати її, воно здається неслухняним, брудним, тьмяним, від нього хочеться позбутися - але це воно бере на себе негатив, що приходить ззовні. Цей негатив виводиться з волосся простим енергетичним чищенням – розчісуванням.

За природним кольором волосся можна визначити основні риси характеру.

  • Чорноволосі люди перебувають під впливом Сатурна. Вони мають вольовий, сильний характер. Розважливі і норовливі. Чорний колір волосся несе в собі якусь загадковість, витонченість та пристрасність. Брюнетки часто владні, енергійні, і саме з їхнього середовища виходять «фатальні жінки».
  • Власники каштанового волосся знаходяться під заступництвом Плутона. Ця планета наділяє людей могутністю та проникливістю. Ці люди врівноважені, мають високу опірність стресам. У напружених ситуаціях вони поводяться набагато спокійніше за інших і швидше знаходять вихід зі скрутного становища.
  • Люди з платиновим і світло-попелястим волоссям випромінюють енергію Місяця. Таким людям властиві романтичність, ніжність, задумливість, глибокий розум. Вони, як магніт, притягують себе людей, залишаючись для них загадкою.
  • Темно-русяве волосся знаходиться під впливом Меркурія і говорить про неабиякий розум людини, схильність до перебільшень і прагнення до точних наук.
  • Русе волосся із зеленуватим відливом характеризує людей, схильних до передбачення, а також наділених поетичним талантом, який дарує їм Нептун.
  • Світло-русявим людям опікується Венера і наділяє їх уважністю, товариським і доброзичливістю. Часто ці люди щасливі у шлюбі, досягають добрих результатів у кар'єрі, працюючи у сферах, пов'язаних із турботою про людей. Зазвичай це вірні друзі та партнери.
  • На рудоволосих людей впливає Марс. Вони безстрашні, винахідливі, активні, оптимістичні, але запальні. У цих людей багато ідей, вони добрі керівники, але не виконавці. В організмі людей з рудим кольором волосся утворюється менше антистресових гормонів. Це і пояснює їхній бурхливий життєвий стиль.
  • Енергію Сонця несуть володарі золотистого волосся. Вони привабливі, щедрі і можуть багато чого досягти у творчій діяльності чи політиці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волосся, чоловіки, жінки
В тему